Мінфін - Курси валют України

Обслуговування, А -банку

Проблема вирішена
Олена КАПУСТІНА 6 вересня 2023, 22:38
Доброго. Я стала черговою жертвою свавілля та вседозволенності працівників А-банку. Зіштовхнулася з блокуванням особистої карти А-банку 31.08.23р. Цього ж дня я звернулася до чату з цим питанням, де мені повідомили, що відповідальний співробітник зв’яжеться протягом 3дн, а самостійно зв’язатися не можливо! Але все-таки в цей день я дозвонилася на гарячу лінію, де співробітник запросив підтвердження транзакції яка з його слів була шахрайською! По цій картці відбувалася торгівля на Р2Р біржі Binance. Скріни квитанції і всі документи підтвердження законності операції було надано разом з перепискою зі співробітниками Binance. Як не дивно, цього їм виявилося недостатньо і вони запросили квитанції ВСІХ підряд зарахувань, їх мною теж було надано в чаті. Після більш як трьох днів мого очікування, нічого не змінилося, поки я самостійно знову не написала в чат. Постійно підключається новий співробітник, у відповідь пише почекайте, перевіряємо! Тим не менше А-банк все одно вважає наданих мною документів не достатньо і каже: а надайте нам ще документи про ЛЕГІТИМНІСТЬ всіх зарахувань на мою картку за цей час!!! Що саме мається на увазі не пояснюють. Зазначу, що усі хто мені переводив гроші і є клієнтами того ж самого банку А-банку! То чого якісь прогалини у системі безпеки А-банку, якими скористалися шахраї, повинні відображатися блокуванням коштів законослухняних українців?
Я не розумію на яких підставах заблокували картку та мої кошти на ній і як тепер їх повернути!
абанк
Підтримка àбанку 7 вересня 2023, 12:40
Деякі платежі можуть вимагати додаткової перевірки. Під час проведення перевірки, картка може бути тимчасово обмежена.
На жаль, документів, які було надано Вами 31.08.2023 було недостатньо, тому нами було запитано документи повторно.
Ваше питання на контролі. За результатом з Вами зв'яжеться наш Співробітник.

denvse
denvse
6 вересня 2023, 22:57
ЛЕГІТИМНІСТЬ? Це щось нове. Почитав відгуки, одразу кидається в очі проплачені месседжі! Після Альфа банку та Сенс банку думав що гіршого не може й бути, але А-банк «перевершив» своїми 30% комісійними та блокуванням коштів усе лайно що було до нього. Браво!
Три літри
Три літри
7 вересня 2023, 0:38
Бачу Абанк взявся за криптунів

Десь затягнувся цигаркою данілич
Олена КАПУСТІНА
Олена КАПУСТІНА
14 вересня 2023, 9:20
Доброго дня. Додаткого дійсно запросили на наступний день продублювати документи. Мною було відправлено. Я звертаюся до чату, та звоню на гарячу лінію для з'єднання з фахівцем, але постійно відповідають чекайте на дзвінок, та не з'єднують, як таке припустимо?!! Безвідповідальність!

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку