Мінфін - Курси валют України

Блокування картки

Проблема вирішена
Wokrit 4 вересня 2023, 22:31
Я активно займаюся торгуванням криптовалюти, 15 серпня продав 300$, коли кошти надійшли на картку, її миттю заблокували, звернувшись в чат сказали прийняти дзвінок. Після розмови із співробітником банку, попросили надати документи щодо транзакцій, так як на картку надійшла скарга про шахрайство. Я скинув всі скріншоти з місця де продавав криптовалюту. Мені сказали очікуйте 3 дні по регламенту, я очікував набагато більше, а звернувшись повторно в чат, мені сказали що документів недостатньо, я зв’язався з підтримкою місця де продавав криптовалюту, з проханням заблокувати контрагента який начебто подав скаргу, після цього він зв' язався зі мною і сказав що ніякої скарги не подавав і поділився ідентичною історією з а-банком. Скинувши всі скріншоти в чат, мені знову сказали очікувати до 3-х днів. Подавши документи 15 серпня дзвінок я отримав 3 вересня, де мені сказали, що зараз проводиться робота з ЕРДР, профільні фахівці по справі будуть додатково з вами зв’язуватись ще. Я надав всі документи що підтверджують легальність моїх коштів, а мені сказали знову очікувати хто зна скільки часу, тому що хочуть задати ще декілька питань.
абанк
Підтримка àбанку 5 вересня 2023, 9:58
Добрий день!
У випадку надходження скарг, Банк може блокувати картку до підтвердження зарахувань на картку Клієнта.
Наші Спеціалісти зв`язувались з Вами та надали інформацію стосовно обмеження.
На даному етапі очікуємо ЕДРДР від заявника. Взяли питання на контроль, за рішенням повідомимо Вас.

natashaGra
natashaGra
5 вересня 2023, 15:47
Процентов 90 , что откажут в обслуживании. Здесь таких отзывов полно
Валерка Котовский
Валерка Котовский
27 вересня 2023, 17:24
А если за ранее уведомить банк что клиент согласен на двухсторонний разрыв договора? Имеют право так же 30% стырить?

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку