Жахливі умови кредитного ліміту про який у додатку не написано
Ну про це я і кажу, що в документі про тарифну карту написано одне, в правилах банках інше, також в додатку мобільному навіть не було написано яку сумму з змене знімуть, про це вже я дізнався по факту зняття. Тому попереджаю людей.
???
Я думал , что уже не существует людей , которые не знают когда и как надо гасить долги на кредитном лимите , что бы не платить проценты банку и оставаться в льготном периоде.
Оказывается такие «уникумы» существует .
Вы Н Е ПОГАСИЛИ ДОЛГ ПОЛНОСТЬЮ . Какие могут быть претензии к банку ? Да даже вы ОДНУ КОПЕЙКУ останетесь должны — вам насчитают проценты НА ВСЮ СУММУ долга , а не на остаток
«На сайті цей пункт описаний вкрай нечітко»
Если вам что-то непонятно , то несложно проконсультироваться со службой поддержки .
«У тому ж приваті все по людському нарахування відсотків йде за фактом на суму яку ти маєш наприкінці пільгового періоду»
А давайте вы не будете лапшу на уши вешать?
Была у моей жены точно такая же ситуация с Приватом . Тоже отдала почти всю сумму и тоже думала , что насчитают проценты только на остаток долга . По итогу оплатила проценты в полном объеме
Вы в этой ситуации ПОЛНОСТЬЮ САМИ ВИНОВАТЫ . Только вы сами
Оказывается такие «уникумы» существует .
«На сайті цей пункт описаний вкрай нечітко»
А давайте вы не будете лапшу на уши вешать?
Вы в этой ситуации ПОЛНОСТЬЮ САМИ ВИНОВАТЫ . Только вы сами
«А я думал таких как Лелик не существует, который даже не знает, что проценты насчитывают за каждый день и если оставили копейку на нее и будет каждый день считать процент, а не на полную сумму.»
))))
Только это вы сейчас жалуетесь, что проценты платите со ВСЕЙ суммы . Так кто из нас прав ?
))))
Блин. Взял специально сейчас связался со службами поддержки, А банка, ПРИВАТА, ПУМБа, Таска , Моно и задал везде один и тот же вопрос. Вот он
«Здравствуйте . Не могу разобраться . Подскажите. Если я 1 августа потратил 40 тысяч кредитных денег , а например, 25 сентября погашу 35 тысяч . Вопрос с меня 1 ого октября возьмут проценты за 40 тысяч или за остаток долга 5 тысяч? И за какой срок возьмут проценты ?»
И ответ ВЕЗДЕ один и тот же
« С 1 августа по 25 сентября проценты насчитают за 40 тысяч, а с 26 по 30 сентября проценты насчитают за 5 тысяч«
Вывод — Я ПРАВ , а вы автор — медленный газ .
Можете сами связаться со службой поддержки вашего Привата и убедиться в этом
И ответ ВЕЗДЕ один и тот же
Вывод — Я ПРАВ , а вы автор — медленный газ .
Можете сами связаться со службой поддержки вашего Привата и убедиться в этом
Курс валют в абанку
Погасив до комфортного значення залишилось10 тисяч грн боргу 29 серпня і думав мені прийде 3.4 відсотка на ці 10 тисяч грн, тобто 340 грн. З подивом виявив сьогодні суму в 1700 грн, на що мені співробітник сказав, а сума розраховується за кожен день з 1 липня на всю суму і не важливо, що ви 29 числа погасили більшу частину, поки були в пільговому періоді.
На сайті цей пункт описаний вкрай нечітко (прикріплюю скрін) «базова процентна ставка на залишок заборгованості в місяць (після закінчення пільгового періоду)» тобто написано так, поки що я в пільговому періоді те, що написано у правій колонці діяти не повинно.
У тому ж приваті все по людському нарахування відсотків йде за фактом на суму яку ти маєш наприкінці пільгового періоду.
У додатку взагалі інформації немає.
Вкрай не рекомендую тут виходити за пільговий період інакше здеруть величезний відсоток за два місяці, знав би просто закинув би ці 10 тисяч і все, думав, 350 грн коммісії ролі не зіграють.
При виході з пільгового періоду відсотки нараховуються за відсотковою ставкою 3,4%. Сума відсотків за кожен день розраховується окремо за формулою: мінімальний залишок за день * відсоткову ставку/100 *12 міс/365 днів.
Дана інформація зазначена в Умовах та правилах, розділ 2.1.4. Кредитний ліміт, п. 3.1, з даним пунктом Ви можете ознайомитись за посиланням: https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-341/?lang=uk
Сподіваємось, що дана ситуація не вплине на нашу подальшу співпрацю.