Мінфін - Курси валют України

Умови банка щодо розстрочки

Проблема вирішена
AnnaK007 22 серпня 2023, 16:30
Оформила карту Вигода, щоб взяти розстрочку. Був встановлений ліміт 30 тис., хоча кредитний ліміт був 60 тис. Через місяць ліміт розстрочки був анульований, хоча погасила попередній кредит на 30 тис. протягом місяця. Щодня намагаюся встановити ліміт на розстрочку в додатку А-Банк, але постійно видає помилку і розстрочка не відкривається. Співробітники і гаряча лінія не допомагає у вирішенні моєї проблеми. Незрозуміло як система розглядає ліміт і чому не можу особисто подати заявку у відділенні банку.
абанк
Підтримка àбанку 23 серпня 2023, 8:36
Доброго дня! Рішення щодо ліміту кредитування по кожній програмі Банку приймається індивідуально для кожного Клієнта, виходячи з багатьох факторів — це кредитне навантаження, кредитна історія, рівень доходу, наявність депозитних рахунків тощо. Ліміт кредитування постійно переглядається та може бути збільшений або зменшений з часом. Ми детально перевіримо Ваші звернення до Служби підтримки та будемо раді розібратись у ситуації детальніше. Повідомимо Вас за результатом

Lolik1837
Lolik1837
22 серпня 2023, 17:34
Ну вы же должны понимать , что это ДЕНЬГИ БАНКА, а не ваши. И банк решает давать вам свои деньги в рассрочку или нет.

И вы должны понимать, что банк НЕ ОБЯЗАН отчитываться перед вами по какой причине он передумал давать в рассрочку СВОИ деньги

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку