Мінфін - Курси валют України

Блокування рахунку

Проблема вирішена
Володимир Нотченко 18 серпня 2023, 0:16
Продав наприкінці липня крипту через біржу на 11тис гривень, і до цього і після також продавав і все було добре. Отримав переказ на мою картку, передав людині крипту на біржі і забув. Через два тижні блок картки, в чаті запросили документи звідки гроші, я поскидав оператору скриншоти с біржі, які підтверджують що я не шахрай, а дійсно продав монетки. І вже тиждень чекаю, оператори кожного дня кажуть що треба ще чекати, та скільки можна, ви залишили мене без грошей. Якщо до кінця тижня мій рахунок не буде розблоковано я буду звертатися до органів влади
абанк
Підтримка àбанку 18 серпня 2023, 10:42
Доброго дня! У випадку надходження скарг, Банк може блокувати картку до підтвердження зарахувань на картку Клієнта. Наші Спеціалісти зв'язувались з Вами сьогодні та повідомили про стан розгляду питання. Зробимо все можливе для скорішого вирішення Вашого питання.

18 серпня 2023, 1:28
Финмониторинг в порядке очереди. Вообще вам повезло что не закрыли карту, отказали в обслуживании, украли 30%. Другие банки просто закрывают карты за крипту
18 серпня 2023, 1:28
* при закрытии карты — - отказе в обслуживании комиссия 30%
Lolik1837
Lolik1837
18 серпня 2023, 5:23
Автор, рано или поздно вас все равно взяли бы за одно место и заблочили бы. Причем не только в, А банке.

А финмониторинг может длиться и до 180 дней. Так , что за длинные сроки разбирательства не беспокойтесь — все в рамках правил
Fantomas2020
Fantomas2020
18 серпня 2023, 12:33
«У випадку надходження скарг, Банк може блокувати картку до підтвердження зарахувань на картку Клієнта.». Скорее всего, дело не финшмоне, а в том, что покупатель крипты подал «жалобу». Такие случаи сейчас наиболее распространены, если почитать отзывы по покупке-продаже криптовалюты

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку