Мінфін - Курси валют України

Допомогли повернути мої кошти.Велика подяка за турботу про своїх клієнтів!

elllja71 5 серпня 2023, 13:38
Хочу висловити велику подяку співробітникам, А банку за їхню працю, професіоналізм та турботу за своїх клієнтів.
Я мала необережність переказати велику суму грошей сторонній людині, яка мені не хотіла повертати кошти добровільно.
Хотіла купити криптовалюту на сайті Бінанс.Контрагенту перерахувала свої кошти, а коли зайшла на сайт щоб підтвердити угоду, то побачила що ордер, по якому мала буди угода вже закрився.Вийшов час.Мої прохання повернути контрагента мої кошти були марними.Він як би на початку погодився, а сам счез на три дні.
Я звернулась до працівників служби Бінанс, вони заморозили йому рахунки щоб він скорше вийшов на зв’язок.На слідуючий день через Телеграм канал написала службі А банку.Показала всі докази.Банк швидко зреагував та також заморозив кошти мого контрагента.За рекомендаціями служб Бінанс та, А банк я звернулася у поліцію із заявою про допомогу повернення мені коштів.
Пройшло більше півтора місяця, від поліції ніяких новин, тільки сказали що подали до суду клопотання до доступу власних речей мого контрагента.
На протязі того часу, ще декілька разів спілкувалась зі службами Бінанс та, А банку.Також чекала новин від поліції.
І ось, трішки більше за півтора місяці до мене зателефонував робітник служби, А банку, та повідомив для мене радісну новину, що банку вдалось зберегти мої кошти, що їм вдалось накінець зв’язатися з моїм контрагентом, який намагався привласнити мої кошти, після розмови з робітниками банку погодився на повернення.Повернення відбулося на 3й день після розмови з робітниками, А банку.Поліція не була задіяна при поверненні.
Я дуже та дуже вдячна за повернення моїх коштів робітникам, А банку! За їх турботу за своїх клієнтів, компетентність та професіоналізм! До цього банку у мене зміцнилась довіра!
Гарного здоров’я та успіхів у роботі усім хто мені допоміг!

З повагою, клієнтка, А банку Ельвіра
абанк
Підтримка àбанку 5 серпня 2023, 14:06
Добрий день! Дякуємо, що знайшли час поділитись Вашими враженнями від обслуговування! Завжди раді допомогти.🍏😊

Коментарі

Курс валют в абанку

EUR 43.1 44

Курс валют в абанку

EUR 43.1 44
Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝 / Допомогли повернути мої кошти.Велика подяка за турботу про своїх клієнтів!