Розшукують якогось свого боржника, а дзвонять мені. Вже разів 20 мабуть.
Курс валют в абанку
| EUR | 49.2 | 50 |
| USD | 42 | 42.6 |
Мені просто цікаво: якщо ви 20 разів поспіль дзвоните на один номер, вас там посилають (спочатку ввічливо, потім не дуже), то на що ви сподіваєтесь, дзвонячи знову? Що на моєму номері раптом з’явиться потрібна вам людина? Що я її для вас розшукаю? Що зміню ім'я й виплачу його борги?
Просто пошукайте в інтернеті, як називаються люди, які раз за разом роблчть те саме, сподіваючись на якийсь інший результат.
Банк телефонує для повідомлення різноманітної інформації клієнтам банку за номерами, які були вказані як контактні самими клієнтами.
При встановленні фінансового номера телефону, проходить додаткове підтвердження приналежності номера клієнту. Тому в цій ситуації при Вашому зверненні, Вас могли попросити прив'язати номер за Вами, якщо номером користується вже не Клієнт банку. Це можна зробити за допомогою звернення до відділення банку або приняття відеодзвінка. Таким чином, ми зможемо впевнитися, що номер телефону належить вже не нашому клієнту, а новому користувачеві.
Ми будемо раді розібратись у ситуації та допомогти Вам. Просимо надати нам відповідь в особистому повідомлені щодо номера телефону, на який надходять дзвінки.