Мінфін - Курси валют України

Консультація контакт-центра А-Банка

Проблема вирішена
ros05011985 3 червня 2023, 10:43
Користуюсь кредитною картою Зелена. не оплатив всю суму пільгового періоду, сам виненн, знялися %. Вчора разів 5 телефонував в контакт-центр, просив пояснити як рахуються %. Дали формулу. ОК. Сижу рахую, не зходжяться %. Телефоную знову, мені оператор Наталія каже, все вірно, ми не рахуємо клієнтам навіть за один! день.
я в шоці, борг з часом закрию, як і картку.
абанк
Підтримка àбанку 3 червня 2023, 19:32
Доброго дня! Базова процентна ставка на залишок заборгованості в місяць (після закінчення пільгового періоду) — 3,4% за місяць(нараховується на максимальну заборгованість на день, за кожний день з моменту виникнення заборгованості). Сума відсотків за кожен день розраховується окремо за формулою: мінімальний залишок за день * відсоткову ставку/100 *12 міс/365 днів. Детальний розрахунок відсотків за кожен день доступний для Вас у розшифровці відсотків, отримати інформацію Ви можете натиснувши на списані відсотки у виписці. Ми детально перевіримо всю інформацію по Вашому питанню і звернення до підтримки. За результатом повідомимо Вас.

Jokets
Jokets
8 червня 2023, 6:46
Як можна з цією простою формулою не справитися?

Курс валют в абанку

EUR 43.1 44

Курс валют в абанку

EUR 43.1 44
Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝 / Консультація контакт-центра А-Банка