А-банк у період війти
«Притому що інші банки арештували і так рахунки.»
Это не другие банки арестовали счета . Это сейчас вышел закон , что если вы где-то должны денег и на вас есть исполнительное производство , то БАНКИ ОБЯЗАНЫ ЗАБЛОКИРОВАТЬ ВАШИ СЧЕТА
Банки просто обязаны подчиниться письму исполнительной службы , так что вы в данном случае напрасно банки виновными выставляете. Тут как раз их вины нет .
Если вас ударили молотком , вы же не молоток винить будете, а того в чьих он руках ? Молотком, в данном случае, управляют чьи то руки . Вот и в данном случае банками управляет исполнительная служба
- Strelok123
- 2 червня 2023, 11:41
«Буду добивається лишити цей банк право на існування», — правильно, а в качестве аргумента принесите с собой кучу исполнительных листов со всеми вашими долгами в других банках)))
- Ответ банка
- Підтримка àбанку
- 5 червня 2023, 10:04
Доброго дня!
Ми завжди готові йти на зустріч клієнтам, оскільки розуміємо ситуацію, тому пропонуємо різноманітні варіанти погашення. Наші Співробітники неодноразово намагались погодити з Вами умови реструктурізації, які будут вигідними для Вас у поточній ситуації. Якщо Ваше рішення зміниться, просимо Вас звернутися за номером 7776.
Курс валют в абанку
З радістю прийду на суд коли на нього подасть банк і у залі суду. Буду добивається лишити цей банк право на існування.
Дозвольте нам перевірити описану ситуацію та допомогти у вирішені питання. Ми написали Вам в особисті повідомлення, надайте, будь ласка, відповідь.