Мінфін - Курси валют України

раджу підготуватися до перевірки!!!

felix1238 26 березня 2023, 23:44
Відділення за адресою: Київ, ш. Харківське, 58
Я вже і забув про цю ситуацію, але ж трапилась подібна історія у мене і з іншим банком (не буду тикати пальцем).
Десь місяця півтора-два тому потрібно було мені роздрукувати для звітності виписку по карті та мої платежі. Дівчина у Львові — працівник банку мені все зробила і питає як мені вдалося купити дуже велику суму доларів? Я взагалі не зрозумів про що мова, потім виявилось що цю операцію якоби я «робив» у Києві. Яким же було моє здивування коли дівчина подивилась де саме це було і дійсно я був якось на тому відділенні
АЛЕЕЕЕЕ я вже давно не був у Києві та на момент купівлі також не було!!! Як це розуміти??? Як таке може бути??? на мене купують валюту але я про це навіть не знаю!!!
Звісно я не став з’ясовувати цю ситуацію на місці, бо та дівчинка ніякого відношення до цього не має я впевнений та і черга була огого. Але як колишній працівник НБУ я ВАС впевнюю що аудит від Нацбанку може постукати у ваші двері у будь-який момент! Бо я розумію що це не просто випадковість!!!
Доречі, ваші конкуренти теж вирішили без мого відома оформити кредитну лінію мені, тож вже йде судовий розгляд. Тому раджу і ВАМ підготуватися до перевірки!!!
абанк
Підтримка àбанку 27 березня 2023, 13:16
Доброго дня! Всі операції, які Ви виконуєте в нашому Банку, будь то відділення або мобільний застосунок АБанк24, проводяться виключно з Вашим підтвердженням. Якщо мова про операції у відділені, то тільки з обов'язковою Вашою особистою присутністю. Ми будемо раді детально перевірити всю інформацію і разом з Вами розібратись в цій ситуації. Просимо надати нам відповідь в особистому повідомленні.

SergeyNina
SergeyNina
27 березня 2023, 0:54
Если случай такой у тебя не первый раз то я думаю кто-то ходит с дублем твоей сим карты. Вариант 2 — кто-то может перехватывать звонки и смс на твой номер, но это минимум техника уровня сбу такое на радиорынке не купить. Если оператор мобильной связи ничего не сможет сделать и у него нет технических средств выявить дубль сим карты работающий одновременно то минимум нужно менять финансовый номер. Для покупки валюты в, а банке нужно обязательно принять смс, подтвердить в приложении или ответить на звонок для идентификации клиента. Двое одновременно работающих приложения на одного клиента сработала бы безопасность банка. Вариант 3 чтобы не усложнять может все проще. При покупке валюты другой клиент ошибся в номере телефона на одну цифру и ему продали валюту без ввода кода с смс или подтверждения звонком так как были проблемы со связью. Ждите ответа сотрудника, а банка
Три літри
Три літри
27 березня 2023, 8:08
До чого ці пугалки? Йди та роби аудит. Потім і напишеш відгук.
felix1238
felix1238
28 березня 2023, 23:02
Добре що у вас є певні шаблони для відповідей, але ваш коментар не відповідає дійсності. Краще ви б контролювали операції, ніж займалися чипухою!!! Я розберуся!!!

Курс валют в абанку

EUR 43.1 44

Курс валют в абанку

EUR 43.1 44
Головна / Банки України 🏦 / абанк / Відгуки про абанку 📝 / раджу підготуватися до перевірки!!!