Мінфін - Курси валют України

!!!

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Natalia712 21 березня 2023, 14:09
Уважаемые работники банка, когда ваш робот рассылает сообщения, мол, подаём с суд, подаём на долг, подаём ещё что-то… Вы хоть информацию проверяете? Согласно ВЫПИСКЕ из банка на прошлый месяц у меня есть кредитный лимит, но НЕТ долга. пообщавшись с оператором, она так и не смогла объяснить по какому из пунктов договора у меня требуют погашения полной суммы лимита. Это первое, второе, договор я так и не получила, только правила по карте, где нет ни слова о досрочном погашении!
абанк
Підтримка àбанку 21 березня 2023, 15:04
Доброго дня!
Банк діє згідно Умов та Правил, а саме п. 5.4. Банк має право вимагати дострокового виконання Боргових зобов'язань в цілому або в певній Банком частці у разі невиконання Клієнтом та / або Довіреною особою Клієнта зобов'язань за Договором. З даним пункотом, Ви можете ознайомитись за посиланням: https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-341/?lang=uk
При відкритті картки, Ви підписували Анкету клієнта в якій зазначено, що Ви ознайомлені та згодні з Умовами та Правилами Банку.
Стосовно Ваших звернень до Служби підтримки, ми обов'язково перевіримо їх на коректність консультації.

21 березня 2023, 14:47
Была ли просрочка?
21 березня 2023, 18:36
Насчитали проценты за время каникул, которые потом были оплачены. Просрочки по процентам небыло.
21 березня 2023, 18:52
Перечитал — это не правда, у вас была просрочка после окончаний каникул, которые давно закончились.

На время каникул % не перестают начислять, такие вот «каникулы», идет отсрочка платежа…

Ну так беда в вашей финансовой бесграмотности, а не в банке.

Берете в долг — имейте что можно отдать даже не имея заработок.

А без шиша, лезть в з***у — это преступление.

Любой банк Украины так-же поступит с таким клиентом как вы…
21 березня 2023, 18:38
Я рада, что банк входит в положение своих клиентов во время военного положения и требует всю сумму. Приму во внимание в дальнейшей работе с вами. Спасибо.
Jokets
Jokets
21 березня 2023, 21:53
Сколько вы не платили?
Підтримка àбанку
Підтримка àбанку
22 березня 2023, 10:05
Банк завжди готовий піти на зустріч клієнтам. Вам доступна реструктуризація боргу з переглядом простроченої заборгованості та розтермінуванням платежів. Ми неодноразово намагались з Вами зв’язатися, але, на жаль, Ви не виходите на зв’язок з Банком. Просимо Вас вийти на зв’язок з банком будь-яким способом — ми можемо Вам зателефонувати у зручний час, або самостійно можете звернутися до чату або за номером 7776, для уточнення деталей щодо реструктуризації.

Курс валют в абанку

EUR 43.1 44