Мінфін - Курси валют України

Дуже приємне враження від користування цим банкінгом

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Vadym3302 13 березня 2023, 3:11
Дуже зручний мобільний додаток цього банку, відсутні комісії на перекази на картки інших банків, взагалі дуже комфортно користуватися цим банком як звичайному клієнту для переказів та сплат, дуже непогана система кешбеку. Ще хочу наголосити на дуже компетентну та швидку службу підтримки яка працює 24/7 в майже усіх відомих мессенджерах, і звичайно при зверненні по телефону ніколи не очікував оператора більше 10 секунд. (Дуже подобається, що ти можеш подзвонити на гарячу лінію служби підтримки, натиснути одну кнопку і спокійно підєднатися одразу до оператора)
*Особлива подяка співробітниці служби підтримки Яні, яка мені дуже допомогла і незалежно від заявки до технічного відділу, безпосередньо сама глибоко підійшла до вирішення мого питання і до останнього намагалася знайти вирішення, і все ж таки знайшла його, чим дуже мені допомогла бо питання було термінове і я не міг очікувати на вирішення через технічний відділ.
абанк
Підтримка àбанку 13 березня 2023, 8:41
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви оцінили роботу наших Спеціалістів! 🍏😊
Мінфін
Відповідь адміністратора
16 березня 2023, 14:27
Відгук не зарахований (на 16.03.2023).

Коментарі

Курс валют в абанку

EUR 43.1 44

Курс валют в абанку

EUR 43.1 44
Головна / Банки України 🏦 / абанк / Відгуки про абанку 📝 / Дуже приємне враження від користування цим банкінгом