Обережно, шахрайський банк
Тільки що зателефонував співробітник Абанку, попросив скріншоти цих двух переказів, та переказ аж за ЛИПЕНЬ! Тобто співробітників взагалі не цікавить те, що вже 2023, та зв‘язок з людьми, з якими я робив транзакції в липні 2022, точно втрачений, та чомусь саме до отримання коштів сьогодні, їх це взагалі ніяк не турбувало, та я проводив купу операцій після того, тому не рекомендую.
Не рекомендуй проводити купу переказів — от так буде корисно читачам.
А навіщо мені тоді ця картка? Я її оформив, щоб вона лежала? Закон якийсь регулює, скільки я можу максимально робити переказів? Я скільки хочу робити переказів, стільки і роблю, в чому проблема?
Також дуже не сподобалося відношення співробітника, який зателефонував — «Не обманюйте, вас заблоковано за операцію у липні», тобто я екстрасенс, і маю вгадувати, через яку операцію мене заблокували? Увесь цей час не блокували за ту операцію, операції з карткою проводилися, а тут раптом блокують картку одразу ж після надходжень, то я маю думати, що це через операцію за липень?
А в чому тут шахрайство якщо банк заблокував карту за підозрілі перекази та байки про маму?
Я так розумію ти той самий «оператор», ну напевно тому що переказ був оформлений з картки, власником якої є людина, з таким самим прізвищем як я? (прізвище дуже рідкісне, так що думка про те, що я обманув людину з однаковим прізвищем тупо не канає) Ці «підозрілі» перекази чим обґрунтовані? Я після цього «підозрілого» переказу корстувався карткою, як бачиш, більше, ніж пів року та й питань ніяких не було. Але й не спорю, суми були менші, а як прийшов платіж з більш менш крупною сумою, так одразу я шахрай з підозрілими переказами. Ти ситуацію цю хоч знаєш, що це для тебе байки? Для особливо «розумних», я можу хоч виписку надати своєї матері, де видно, що вона ці кошти відправляла саме мені
Ці «підозрілі» перекази чим обґрунтовані?
Ти що з твоїх же слів їх багато, вони на великі суми при тому що ти сам в боргах.
Ти ситуацію цю хоч знаєш
В тебе був шанс описати ситуацію у відгуку. Замість цього ти вигадав казку про маму що переказує тобі на картку гроші для того щоб ти потім погасив борг МФО. А потім через дві хвилини ще один переказ.
Ти ситуацію цю хоч знаєш
Яка різниця скільки їх? Тобто нікого пів року цей загадковий переказ нікого не турбував, а зараз підозріло? 3. Дійсно, казку, правда казка в тому, що я заплатив за МФО, та через дві хвилини потрібно було заплатити ще одно МФО, і за кожен платіж я вже надіслав докази. Просто казки, особливо те, що гроші надходили від людини з таким же прізвищем, я к у мене
- SergeyNina
- 17 лютого 2023, 21:43
Уважаемый автор. Попробуй у сотрудника, а банка точно выяснить что произошло.
Два варианта.
Первый. После второго перевода на 9000 твоей маме позвонил сотрудник, а банка или бот и нужно было подтвердить перевод денег, но или звонок не дошёл или что-то глюкнуло и так вышло.
Второй вариант.
Маловероятно что перевод сделанный более 120 дней назад можно написать жалобу и вас блокнуть вот так. Скорее всего у банка случился сбой и его починят
Мама при мне была в момент, когда переводила деньги, точно никто не звонил, я возможно погорячился и жестко все-таки написал о том, что они шахраї, просто была похожая история со спортбанком, где у очень многих была подобная ситуация, если абанк все-таки решит со мной вопрос этот и разблокирует средства, то конечно изменю отзыв, просто довольно неприятно, потому что деньги нужны были срочно
Курс валют в абанку
EUR | 43.1 | 44 |
Деякі платежі можуть вимагати додаткової перевірки, через те картка може бути тимчасово обмежена.
Наразі, Ваше питання знаходиться на контролі, як тільки у нас буде рішення, ми зв'яжемось з Вами.