Навязують кредити
- SergeyNina
- 22 січня 2023, 7:22
Не в обиду вам лично одни выпрашивают хотя бы пару тысяч кредитного лимита и не дают вам дал банк царский подарок. Что-то не так. Мне приходило недавно уведомление нужен ли вам кредитный лимит и меню и выбор . Размер кредитного лимита менял до войны через приложение без проблем. После начала войны у меня ноль дали недавно 5000 я отказался
Кредит — це не подарунок. Це позика, яку потрібно повернути, і за яку потрібно заплатити. Особливо «царські» подарунки навряд комусь потрібні. Якщо людина не хоче мати кредиту, бо переживає, щоб шахраї цим не скористались, чи з будь-якої іншої причини, вона має право відмовитись, а не брати НАВ‘ЯЗАНЕ.
- 22 січня 2023, 15:03
Питання вирішили. Для цього треба було написати відгук на сайті міністерства, шкода. Вони помилились. Ясна річ, що з таким банком відчуття безпеки немає і по закінченню терміну депозиту ми таки попрощаємось. Від вибачень радості менше, ніж дискомфорту і клопотів від тієї ситуації, в яку мене поставили. Через суд можна було б отримати більше, ніж вибачення. І банку слід теж про це думати.
Доступний ліміт і оформлений кредит різні речі. Якщо ви не бачите різниці то це тільки ваші проблеми.
Давайте мне ваш кр.лимит, а то мне уже моего маловато. Вы не шарите, просто надо уметь им пользоваться. Вот у меня уже 2−3года в абанке зеленая карта постоянно в минусе и в грейс периоде находится. Например, уплатил бесплатно налог в счет кр.лимита, а эти деньги закинул на депозит на месяц.
Далее в привате взял телек в оплату частями на 15 месяцев (купил бы «серый телек» дешевле, но таких не ввозят неофициально). Кредит на телек взял до войны, сейчас вношу ежемесячный платеж 39/28 в 1.4 раза в долларах меньше, чем бы всю сумму вывалил в гривне сразу магазу.
Товары на розетке по возможности беру в оплату частями, если нету дешевле на хотлайне или разница копеечная
Курс валют в абанку
EUR | 43.3 | 44 |
Тож ласкаво просимо в А-банк. Тут ви маєте кредитну лінію, про яку навіть не знаєте (зате знають працівники, а ваші персональні дані в них є) і одного дня ви станете спонсором сучасної побутової техніки для шахраїв.
Дякуємо за прийнятий дзвінок. Нам шкода, що Ви відчули незручності в зазначеній ситуації. Ваше питання вирішено.