Не віддають депозити
- 5 грудня 2022, 15:38
Во многих банках сейчас лучше заранее резервировать валюту, я скока раз в а-банке заказывал и снимал не было проблем.
Це депозит від моно.
в іншому відділенні таку функцію пропонували, рахунок відкрив але в резерві відмовили. І тут намахали, і рахунок дарма відкривав.
- 5 грудня 2022, 16:08
Так, а причем а-банк к моно? в моно и получайте депозит, а-банк вообще тут не причем
Вобще-вобще? ви працівник а-банку?
а-банк — партнер моно, який по договору має виплатити депозит, на вибір клієнта, так як не в кожному місті країни є універсал банк.
- 6 грудня 2022, 10:23
Вы приходите в магазин за хлебом, а его там нет. Так что магаз виноват что ему поставщик не привез его?
Для того чтоб абанк вам выдал валюту, моно должен его предварительно зарезервировать, купить и передать абанку, чтоб его отделение могло выдать. Т.к. моно ничего не купил, то а-банк вам ничего и не выдал соответственно.
Я как и другие клиенты абанка получал свою валюту без проблем, а вы вину своего карманного монобанка перекладываете на нормальный банк
Паставщік хлєба і банк-партнер це зовсім різні речі, пане працівнику банку!
ви, мабут, свою валюту хлібом отримуєте.
ви, мабут, свою валюту хлібом отримуєте.
- 8 грудня 2022, 10:03
Я свою валюту в абанке уже 3 раза получил четко в срок, то что банк нормальный и своим клиентам выдает вовремя деньги вовремя, а ваш монобанк не перевел банку-партнеру деньги и еще что-то требуете с него
По суті не віддають депозити, хоч і валюта в касі є.
тепер за депозитом хіба в Київ їхати?
І як такий сервіс можна назвати?
тепер за депозитом хіба в Київ їхати?
І як такий сервіс можна назвати?
- 5 грудня 2022, 16:10
Клиенты моно сейчас в пролете. Да, Киев, Львов и Днепр остались
Валюта в касі була, було запропоновано видача лише 200 доларів на 1 людину.
Https://minfin.com.ua/company/monobank/review/309427/
щманябанк своих клиентов кидает на валюту, а вы прибежали жаловаться в совершенно другой банк который вообще не обязан обслуживать клиентов других банков.
Рекомендую там оставить негативный отзыв, обычно недовольным саппорт котобанка пытается впервую очередь найти валюту, чтоб побыстрее решить проблему
У Вінниці неможливо зарезервувати валюту ні для моно депозита, ні для депозита а-абанку. Навіть дізнатись про наявність валюти у відділенні по телефону неможливо. Віддають тільки те, що є в кассі. Звертались в підтримку, відповіли, що можна замовити валюту тільки на інше місто! Тобто, щоб забрати депозит я маю їхати в інше місто, або ходити у відділення кожний день як на роботу!
Курс валют в абанку
Ми працюємо в рамках готівки, яка нам надходить від Monobank, для видачі валюти клієнтам Monobank, тому у відділеннях не завжди може бути доступна сума, в повному обсязі, для зняття.
Ми робимо все, що б всі Клієнти отримували якісний сервіс, тому при зверненні у відділення Ви можете отримати суму, яка доступна для видачі на момент Вашого звернення та в рамках лімітів НБУ — до 100 000 грн. в еквіваленті.