Банк, який кидає клієнтів на гроші
- SergeyNina
- 26 листопада 2022, 0:26
Покупатель колёс мошенник. Вероятнее всего он воспользовался одноразовым номером телефона и возможно он сотрудник, а банка. Такой развод был на криптобиржах.
Фактически вы ничего не можете сделать так как связаться с покупателем невозможно. Сочувствую вам.
Блин. мне эта история лишний раз подтверждает мнение, что для всех этих «левых» операций с продажами на ОЛХ , Алиэкспресс и пр. надо иметь отдельную карту с нулевым балансом , причем в банке где у вас нет больше никаких карт, кредитов , зарплат, пенсий и т. д. Что бы если и заблокировали карту, то только со средствами от этой одной операции
- Ответ банка
- Підтримка àбанку
- 26 листопада 2022, 14:35
Банк нетерпимо відноситься до шахрайства та перевіряє детально усі сигнали по платежах. Радимо мати підтвердження зарахувань коштів, коли Банк проводить перевірку платежів.
По-перше мені жодного доказу якихось скарг ніхто не надавав, по-друге, в Україні діє ПРЕЗУМПЦІЯ НЕВИНУВАТОСТІ і, якщо на мене все-таки була скарга за шахрайство, тоді це той, хто залишав скаргу має доказати, що я його обманув, а не я маю щось там доказувати. Якщо банк нетерпимо ставиться до шахрайства, то хай розбирається в ситуації до кінця, а не надає шаблонні відповідді.
- natashaGra
- 27 листопада 2022, 19:28
Это не первый случай, просто банк костный и немного тупой. Он уже так многим в сотрудничестве отказал, ну нравится ему терять клиентов. Поверьте скоро и рейтинг от всего этого просядет
Курс валют в абанку
У випадку надходження скарг, Банк може блокувати картку до підтвердження зарахувань на Вашу картку.
Ми не отримали від Вас жодних підтверджень, тому Банком було прийнято рішення про припинення ділових відносин з Вами, згідно з Умовами та Правилами Банку:
3.3.20. У разі припинення ділових відносин з ініціативи Банку, стягувати комісію за перерахування коштів у розмірі 30% від доступного залишку на балансі після погашення усіх кредитних зобов'язань.