Мінфін - Курси валют України

Бочка мёда с капелькой дёгтя

vlsvvlsv 26 жовтня 2022, 11:05
Скачал приложение, зарегистрировался и открыл виртуальную карту. Были проблемы с регистрацией, так как когда-то снимал в А-Банке валюту с карты Монобанка, открывали счёт для этого, и сейчас при регистрации указал другой телефон, не тот, что указывал тогда. Из-за этого возникла ошибка, так как фактически я уже был клиентом банка, но пытался указать неправильный телефон. От общения с поддержкой остались только восторженные впечатления, очень быстро и очень качественно всё разъяснили и помогли, в целом получение виртуальной карты прошло без заминки. Приложение тоже понравилось, платежи проходят быстро, всё достаточно наглядно.

А вот капля дёгтя — это то, что А-Банк не работает с браслетами Xiaomi. Ну работали же, одними из первых были. Мне без этого разве что телефон пополнять, а хотелось пользоваться картой постоянно. Не хочется, чтобы карта была неактивна, мне уж тогда проще закрыть её, подумаю. Пластик тоже носить не хочу, да и забываю я карты то в одном кармане, то в другом, а браслет на руке всё время. Телефона с NFC нет и планирую, мне и с моим хорошо. Ну почему другие банки работают, а вы — нет?

В общем, впечатления от банка только положительные, но похоже, что карту я закрою.
абанк
Підтримка àбанку 26 жовтня 2022, 12:21
Доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку. Нам дуже приємно, що Ви оцінили роботу наших Співробітників та раді, що змогли допомогти.
Дійсно, на жаль, немає можливості додати картку А-Банку для роботи з браслетом. Однак, Банк дає альтернативні варіанти, Ви можете додати картку в «Google Pay», наприклад, для оплати карткою в інтернеті без NFC, а за допомогою нашого додатка АБанк24 Ви можете проводити всі необхідні Вам платежі в будь-якій точці світу — поповнення мобільного, переклади, платежі, оплати на сайті, а також скористатися іншими послугами Банку – отримати кредит, відкрити депозит, скористатися послугою страхування – і все віддалено за допомогою нашої картки. Наш Банк дає можливість безкоштовно отримати пластикову картку з «PayPass», яку Ви зможете використовувати у разі потреби термінової оплати у терміналі або для зняття готівки. Сподіваємося, що Ви оціните наші рекомендації та будемо раді подальшій співпраці! 🍏😊

vlsvvlsv
vlsvvlsv
26 жовтня 2022, 12:54
Ну вот никогда не поверю, что это нерешаемая проблема — сделать оплату браслетом. Мои основные траты — это в розничной сети, не в интернете. Мне не нужно в любой точке мира проводить платежи, я ни в какую точку мира сейчас не попаду. Поверьте, очень многих этот фактор — невозможность оплаты браслетом — сдерживает от перехода к Вам. Я если бы знал, тоже не переходил бы.
Підтримка àбанку
Підтримка àбанку
26 жовтня 2022, 20:43
Наразі відновлення роботи платежів через браслет не планується. Але сподіваємось, що Ви зможете обрати найзручніший для Вас спосіб розрахунків карткою нашого Банку та зможете оцінити всі інші переваги!
Три літри
Три літри
27 жовтня 2022, 12:01
До слова плюсану

відкрив рахунок в А-банку спочату більше через те щоб потім мати можливіть отримати валютний депозит

і от коли треба було отримувати депозит з’ясувалось що в моїх даних в А-банку є помилка, буква серії паспорта не та що насправді через дурний стиль написання (я в 90-х сам довго думав що то інша буква)
виправили помилку десь за дві-три хвилини змінивши серію на правильну, відразу після цього отримав в касі гроші

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку

Головна / Банки України 🏦 / абанк / Відгуки про абанку 📝 / Бочка мёда с капелькой дёгтя