Бочка мёда с капелькой дёгтя
Курс валют в абанку
А вот капля дёгтя — это то, что А-Банк не работает с браслетами Xiaomi. Ну работали же, одними из первых были. Мне без этого разве что телефон пополнять, а хотелось пользоваться картой постоянно. Не хочется, чтобы карта была неактивна, мне уж тогда проще закрыть её, подумаю. Пластик тоже носить не хочу, да и забываю я карты то в одном кармане, то в другом, а браслет на руке всё время. Телефона с NFC нет и планирую, мне и с моим хорошо. Ну почему другие банки работают, а вы — нет?
В общем, впечатления от банка только положительные, но похоже, что карту я закрою.
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку. Нам дуже приємно, що Ви оцінили роботу наших Співробітників та раді, що змогли допомогти.
Дійсно, на жаль, немає можливості додати картку А-Банку для роботи з браслетом. Однак, Банк дає альтернативні варіанти, Ви можете додати картку в «Google Pay», наприклад, для оплати карткою в інтернеті без NFC, а за допомогою нашого додатка АБанк24 Ви можете проводити всі необхідні Вам платежі в будь-якій точці світу — поповнення мобільного, переклади, платежі, оплати на сайті, а також скористатися іншими послугами Банку – отримати кредит, відкрити депозит, скористатися послугою страхування – і все віддалено за допомогою нашої картки. Наш Банк дає можливість безкоштовно отримати пластикову картку з «PayPass», яку Ви зможете використовувати у разі потреби термінової оплати у терміналі або для зняття готівки. Сподіваємося, що Ви оціните наші рекомендації та будемо раді подальшій співпраці! 🍏😊