Мінфін - Курси валют України

Встановити

Проросійський Банк А-купант

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
Mykola666 28 лютого 2022, 22:57
Відділення за адресою: Київ, вул. Загорівська, 8-10-А
у цей важкий час.за декілька годин до початку війни-ця мразота заблокувала усі мої картки с грошима і без. Залишивши без доступу до СВОЇХ грошей. підкреслюю-не кредитних.своїх на дебетовій картці. Причину пояснити не захотіли навіть.сказали *вы сами подали заявку на мошеничество.мы ничего не знаем*. Попросив офіційного листа з причиною блокування и виписку по картці.на шо відповідь * такая возможность отсутствует*!!! Одним словом-нехай подавляться тими грошима.окупанти довбані.Інакше висновку немає. Більше ніколи користуватися не буду і всіх попереджаю В ЦЬОМУ НЕДОБАНКУ ВАШІ ГРОШІ МОЖУТЬ ЗНИКНУТИ КОЛИ ЇМ ЗАМАНЕТЬСЯ!!! ОБХОДЬТЕ СТОРОНОЮ!!!
Абанк
Відповідь банку
Підтримка Абанку 1 березня 2022, 12:20
Доброго дня! Шкода, що у Вас склалась думка, що наш Банк проросійський. Наш Банк зараз всіляко допомогає Армії й робить все можливе, щоб Клієнтам було також зручно надавати фінансову допомогу найбільш швидко і зручно. Наприклад, вже можна робити переказ на допомогу Армії в додатку АБанк24, де достатньо лише натиснути на одну кнопку, а також можливо перераховувати кошти з кешбеку і з карток «єПідтримка», окремо Ви можете звернути увагу на новий дизайн для карток, впевнені, оціните!
Розуміємо і те, що додаткове підтвердження операції та блокування картки Вам спричинило деякі незручності. Ми завжди намагаємось зробити наш сервіс максимально камфорним та зручним для користування. У цьому випадку додаткове підтвердження створено лише для того, щоб зберегти Ваші засоби в безпеці, якщо Ваша картка або Ваш фінансовий номер телефону будуть втрачені або вкрадені. При дзвінку наш Співробітник переконається, що номер знаходиться у Вас та що кошти використовує власник. У разі виявлення шахрайських дій у нас буде можливість зберегти суму на карті та не допустити шахрайства щодо нашого Клієнта, така ситуація саме склалася за Вашими рахунками. Нам шкода, що дана процедура викликала у Вас негативні емоції, ми намагаємося дбати про збереження Ваших коштів та Вашого комфорту.

Ми ніколи не відмовляємо Клієнтам в надані відповіді на їх запити, у т.ч. письмові. Перевіряємо наразі інформацію в причинах відмови. На сьогодні за допомогою підтримки Ваше питання вирішено. Ми не змогли з Вами зв'язатися в телефонному режимі, щоб пояснити ситуацію.

Коментарі - 2

+
0
Mykola666
Mykola666
1 березня 2022, 20:19
#
UPD/ Так,проблему ВИРІШЕНО!!! на 7й (!!!) день. Якимсь дивом з сотні так званих *операторів* знайшовся лише один.котрий все зробив так.як це спочатку було написано в додатку. скільки я дзвонив.скільки писав у чаті-кожен робив ще гірше і гірше…вибачте,але то просто клоуни. майже вся служба підтримки. дякую тому хлопцю.який таки вирішив моє питання. До цього банком був задовільний,рекомендував друзям. Тепер користуватися не буду й нікому не раджу. Перехожу на моно,хоч і знаю шо ви партнери.
+
0
Підтримка Абанку
Ответ банка
Підтримка Абанку
1 березня 2022, 20:25
#
Нам дуже приємно, що питання вирішено, але і шкода, що Вами прийняте таке рішення. Ми спробуємо додзвонитись до Вас завтра з наміром роз’яснити ситуацію. Цінуємо Ваше обслуговування в нашому Банку і будемо раді й подальшій співпраці.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Абанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 43.5 44.3
USD 40.5 41.1
Всі курси банку

Курс валют в Абанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 43.5 44.3
USD 40.5 41.1
Всі курси банку