Мінфін - Курси валют України

Встановити

Клон Приватбанку, але з кешбеком та кращими ставками по депозиту.

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
vp298 26 травня 2021, 23:24
Пам’ятаю дуже довге та нудне обслуговування у відділенні банку. Але відділення має зручне розташування.
Інтернет-банків клон старого Привату, малоефективне. Додаток уже щось більш функціональне, але дещо незвичне.
Кешбек неоднозначний, подібний до Моно, але загальний продукт не настільки привабливий.
Завжди є відчуття, що банк спробує нажитися на тобі.
Пару разів кешбек не нараховувався по партнерським програмам. У підтримці спочатку відповіли, що типу вони нічого не знають: хоча відбулося замовлення через сайт, зазначений в умовах партнерського кешбеку, іншого не існує. Здійснив повернення зі сторони компанії, а банк ще декілька тижнів тримав кошти. Підтримка тоді вибісила на повну.
Зізнаюся, здійснив ту покупку зі свого рахунку, і рахунку брата (ну щоб перевірити, чи це глобальна проблема в банку). Виявилося, що і таки глобальна. Спочатку сам попросив підтримку зробити запит на пошук оплати, яку повернули (надав квитанцію). Все сталося без проблем. Але потім спробував зробити те саме у брата, так там якась неадекватна співробітниця почала втирати про те, що потрібно заплатити 20 доларів за такий запит (хоча я щойно зі свого аккаунта зробив запит до технічного відділу безкоштовно, і їй написав повністю алгоритм дій щоб зекономити час). Довелося декілька разів входити-виходити, щоб в часі підключило того ж оператора (у них там напевно їх не так багато), і вуаля — він відразу виконав такий запит. Але після того, якось перестав використовувати кешбек в банку.
Непогані відсотки по депозитам, особливо приємний є трансфер-бонус. З мінусів: онлайн-депозит, можна зарахувати лише на картку, неможливо забрати в банку. Великий мінус — це автоматична пролонгація, яку потрібно знімати за місяць до закінчення депозиту. Тобто відкривши депозит відсутня функція відміни пролонгації в додатку, вона з’являється лише за 30/31 день до закінчення. Зроблено з врахуванням щоб людина забула.
Плюс: безкоштовне поповнення та безкоштовний переказ коштів з картки на картку за рахунок власних коштів.
Кажуть, можна оформити віртуальну картку.
З основних мінусів: таке враження, що вони тренують підтримку для Привату) Ну або навіть генії з Привату інколи переходять до них, в ролі тренерів. Адекватної підтримки там один з тисячі.
Раз на квартал та й спамлять телефон на різні кредитні пропозиції, або депозити.
Абанк
Відповідь банку
Підтримка Абанку 27 травня 2021, 11:02
Доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук. Ми робимо все, щоб Ви отримували якісне та швидке обслуговування в наших відділеннях та були завжди задоволенні.
Додаток АБанк24 зовсім не схожий на інші додатки тому, що має унікальний та зручний інтерфейс адаптований під керування одним пальцем, також є цікаві та корисні функції, ми завжди раді отримувати нові побажання або зауваження для покращення додатку.
Стосовно депозитів, Ви завжди можете зручно контролювати Ваші вклади в додатку АБанк24, дійсно по вкладах діє автоматична пролонгація в випадку, якщо Ви не забрали депозит протягом 5 днів, також Ви можете відмовитись від пролонгації попередньо.
Програма лояльності в А-Банк дає можливість отримувати кешбек до 20%, Банк надає одну із найбільших кількостей категорій та категорій кешбеку від партнерів.
Стосовно дзвінків з пропозиціями, приносимо вибачення, якщо такі дзвінки викликали незручності, ми бажаємо, щоб Ви отримували лише найактуальніші пропозиції для Вас в нашому Банку.
Шкода, що наша підтримка колись могла викликати у Вас негативні емоції, але ми завжди готові допомогти кожному Клієнту 24/7.
Будемо раді детально розібратись у Ваших питаннях та надати повну консультацію, надайте нам, будь ласка, відповідь в особистому повідомленні.

Коментарі - 2

+
+1
vp298
vp298
27 травня 2021, 11:29
#
Щодо депозитів: просто додайте функцію відмови від автоматичної пролонгації при оформленні депозиту, щоб люди могли обрати цю функцію та забути про це. Наразі, ця функція стає доступною лише за місяць до завершення дії депозитного договору.
Вибачте, звичайно, але коли в я відкриваю декілька депозитів, то найменше що я хочу — це заходити в розділ Мої депозити щоразу, як залишається місяць до їхнього кінцевого терміну. Коли в тебе порядку 10 депозитів — це взагалі не зручно контролювати в додатку.
Враховуючи, що механіка А-банк, дуже нагадує Приват, то звідси висновок, що й пролонгація може бути на наступний день, як то любить робити Приват без попереджень. Там також за місяць до закінчення терміну автоматично пролонгують депозитний договір в додатку і треба повторно його відмінити навіть у випадку якщо уже відміняли після відкриття депозиту. Я не перевіряв, чи дійсно автопролонгація не буде діяти, якщо забрати депозит протягом 5 днів, але перевіряти це після досвіду з Приватом — не маю жодного бажання. Сподіваюся, банк зможе додати функцію відмови від пролонгації відразу після відкриття депозиту, і щоб ця автопролонгація не відновлювалася за місяць до закінчення договору та не вимагала повторної відміни. Так ви зробите депозитний продукт привабливішим для людей, які не зацікавлені в цій функції. Дякую
+
0
Підтримка Абанку
Ответ банка
Підтримка Абанку
27 травня 2021, 17:48
#
Зафіксували Вашу пропозицію стосовно пролонгації. Але автоматична пролонгація також може бути корисною, оскільки Ви можете покласти кошти на рахунок і навпаки не перейматися продовженням депозиту, тим паче в деяких випадках за пролонгацію додається додатковий %. Детальніше Ви можете ознайомитись за посиланням: https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-482/?lang=uk
Також для більш детального розгляду Вашого відгуку, будь ласка, дайте відповідь нам в особистому повідомленні.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Абанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.2 43
USD 39.4 40
Всі курси банку

Курс валют в Абанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.2 43
USD 39.4 40
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Абанк 💰 / Відгуки про Абанку 📝 / Клон Приватбанку, але з кешбеком та кращими ставками по депозиту.