Іпотека
Добрий день! В 2007 був оформлений іпотечний кредит в Приват банку. В 2008 році мені випадково стало відомо, що мій іпотечний кредит переведений в А-Банк. Мене особисто не повідомляли про передачу мого кредита до іншого банку. Щоб з'ясувати який залишок по кредиту я звернувся до відділення А-Банку, під час спілкування з представником банку мені повідомили, що в мене існує протермінована заборгованість. Я неодноразово звертався в банк, щоб з'ясувати чому саме виникла протермінована заборгованість. Відповіді щодо виникнення протермінованої заборгованості, саме коли, в зв'язку з чим виникла дана протермінована забогованість, я не отримав. Мені постійно телефонують невідомі особи, які представляються представниками А-Банку, які в усній формі мені пояснюють, що вони працюють з А-Банком по договору аутсорсинга. Дані представники не надають відповідних документів для ознайомлення, постійно погрожують, якщо я не внесу суму до повного погашення, то мій будинок буде виставлено на продаж від банку. Щомісячний платіж по кредиту я сплачую кожного місяця. Прошу надати повне роз'яснення саме в зв'язку з чим та коли виникла протермінована заборгованість. Прошу надати пояснення чому мене не було повідомлено про передачу мого іпотечного кредиту до іншого банку, чому коли виникла протермінована заборгованість представники банку не повідомили що існує протермінована заборгованість.
4 грудня 2019, 13:38
Доброго дня! Для того, щоб ми мали можливість перевірити необхідну інформацію і розібратися в даній ситуації, дайте відповідь, будь ласка, нам в особистому повідомленні.
відправити особисте повідомлення банку
Курс валют в абанку