Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Абанку: Запоріжжя, вул. Василя Сергієнка, 21

Адреса:
Запоріжжя, вул. Василя Сергієнка, 21
Телефон:
7776
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, (каса: 08:30-17:30, перерва: 12:30-13:30), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
11 лютого 2024, 14:23
12 дней назад мне пришло два перевода по реквизитам от родной сестры моей супруги.
Общая сумма чуть менее 20000 грн.
Деньги в ту же секунду моментально были заблокированы без обьяснений. Поддержка ничего внятного не говорит, просто ждите звонка 5 дней, выйдете на видеосвязь и так уже много раз. На видеосвязь выхожу, ничего внятного они не говорят, опять ждите до 5 дней. Я написал заявление на закрытие счета в их банке и на выдачу остатка средств мне наличными в кассе банка. Это заявление было проигнорировано. Снова ожидайте, снова примите звонок. Сколько это будет длиться? Как это понимать вообще? Человек переводит деньги своему родственнику, а банк их сразу блокирует и отказывается вернуть! Считаю что это банк мошенник, никому не могу его рекомандовать.
Коментарі (4)
Ответ банка
Абанк
abank24
11 лютого 2024, 14:49
Добрий день! При відкритті рахунку в Банку, в Анкеті-заяві про приєднання до Умов та Правил надання банківських послуг в А-Банку, Ви надаєте згоду на те, що ознайомлені та погоджуєтесь з Умовами та правилами Банку. У випадку надходження скарг, Банк може блокувати картку до підтвердження зарахувань на картку Клієнта. Детальна інформація щодо можливості блокування зазначена у пункті 3.3.25. з підпунктами: https://conditions-and-rules.a-bank.com.ua/main/view-content-261/?lang=uk. Поки на рахунку встановлено обмеження, закриття рахунку не є можливим.
Вже взяли Ваше питання на контроль, будемо раді перевірити Ваші звернення до нашої підтримки та допомогти у вирішенні ситуації.
5 не зарахована
18 січня 2024, 10:25
Дуже приємно спілкуватися. Бистро вирішують питання та надають якісні поради.
Написати коментар
Ответ банка
Абанк
abank24
18 січня 2024, 10:37
Дякуємо за Ваш відгук 😉🍏
5
26 липня 2023, 11:04
Обслуговуюсь у відділенні на Василя Сергієнко 23, завжди все швидко, зручно і компетентно. Проблеми виникають дуже рідко, а якщо і виникають то швидко вирішуються, за це вам велике дякую. Хороші кешбеки і дуже зручний додаток який поліпшується с кожним оновленням!
Написати коментар
Ответ банка
Абанк
abank24
26 липня 2023, 11:34
Дякуємо, що Ви з нами. Будемо завжди раді бачити Вас знову у наших відділеннях! 🍏😊
Головна / Банки України 🏦 / Абанк 💰 / Відділення та банкомати Абанку в Запоріжжі 🏦 / Відділення Абанк: вул. Василя Сергієнка, 21, Запоріжжя
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Абанку за адресою Запоріжжя, вул. Василя Сергієнка, 21. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Абанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Абанку розташованому за адресою  Запоріжжя, вул. Василя Сергієнка, 21- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.