Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Абанку: Черкаси, вул. Гоголя, 250

Адреса:
Черкаси, вул. Гоголя, 250
Телефон:
7776
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, (каса: 08:30-17:30, перерва: 12:30-13:30), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
16 лютого 2023, 22:56
Ще до 2021 році на картці був відкритий кредитний ліміт, потім в цьому році пішов в відділення банку і закрив борг з розірванням договору по кредиту, і щоб на карті був тільки депозитний рахунок. А потім як вияснилося в 2023 році що якось заново відкрився кредитний ліміт в сумі 3800, і в швидкий термін ці кошти знялися, і почалинараховути відсотки, і дізнався я за це коли «типу» колектори почали звонити😡
Хоча тоді в відділенні мені порадили змінити картку на нову з пей-пасом, а стара картка не вийшла дії
Написати коментар
Ответ банка
Абанк
abank24
18 лютого 2023, 16:40
Доброго дня!
Дозвольте нам перевірити описану ситуацію та допомогти у вирішені питання. Ми написали Вам в особисті повідомлення, надайте, будь ласка, відповідь.
5 не зарахована
25 січня 2023, 5:00
В любое время можно обратиться-и вам ответят!!! правда, геолокация отсутствует (((Когда нужно узнать точный адрес, где воспользовались твоей картой!(бывают ситуации)но это не критично совсем уж)))
Написати коментар
Ответ банка
Абанк
abank24
25 січня 2023, 8:50
Доброго дня!
Дякуємо, що оцінили роботу наших Співробітників. 🍏😉
Відповідь адміністратора
Мінфін
27 січня 2023, 9:31
Отзыв не засчитан (на 27.01.2023).
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка
3
17 квітня 2021, 1:38
06.04.2021 — Зареєструвався через мобільний додаток
07.04 — Відвідав банківське відділення для отримання фізичної картки, але на етапі активації мобільний додаток видав помилку і на цьому «щось пішло не так». Робітник банку тривалий час переписувалась з підтримкою, але чогось більш врозумілого ніж «видаліть додаток, почистіть кеш, перезавантажте телефон» — порадити не змогла. Після N-ої спроби це повторити робітниця банку таки визнала, що проблема мабуть таки не в моему телефоні. В результаті мені картку не видали та витратили мій час. Після чого через чат мобільного додатку було створено заявку в технічний відділ.
08.04 — Зателефонували і сповістили, що дійсно виникла технічні помилка на стороні банку і її переадресували в технічний відділ. Але стоп, до цього вона була не в технічному відділі? Незрозуміло.
14.04 — Зателефонували, представились технічнім відділом, сповістили, що помилку усунено та вибачились за незручності.
15.04 — Повторно відвідав відділення банку, але знову те ж саме «видаліть додаток, почистіть кеш, перезавантажте телефон», знову витрачений час та ніякого результату. Співробітниця банку сказала що займеться вирішенням питання та перетелефонує і надасть інформацію. Не перетелефонувала. Я знову звернувся до чату через мобільний додаток, вказавши номер попередньо створеної заявки по моєму питанню, але представник банку, котра назвалась «Галина» (Номер звернення 6iXK), замість конструктивного діалогу та надання інформації стосовно мого питання вирішила вдатись до троллінгу та жартів.
Я не розумію, це банк чи цирк?
Як Вам люди довіряють свої кошти?
Коментарі (2)
Ответ банка
Абанк
abank24
17 квітня 2021, 12:24
Доброго дня!
Приносимо вибачення за незручності та отриманні негативні емоції в вказаній ситуації. Дійсно на момент звернення до відділення Банку для отримання картки на етапі активації в додатку виникла технічна помилка, дане питання було відправлено відповідальним фахівцям. 14.04 з Вами зв'язався наш фахівець для надання рішень з питання, була надана порада повторно звернутись до відділення Банку для переоформлення картки та подальшої активації в додатку. На жаль, як ми бачимо картка була не переоформлена.
Будемо з радістю чекати Вас у відділенні Банку для переоформлення та активації картки.
Ваша скарга на звернення в чат-онлайн відправлена в відділ контролю якості для перевірки та прийняття управлінських рішень по співробітнику.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Абанку за адресою Черкаси, вул. Гоголя, 250. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Абанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Абанку розташованому за адресою  Черкаси, вул. Гоголя, 250- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.