Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Абанку: Львів, вул. Гетьмана Мазепи, 1

Адреса:
Львів, вул. Гетьмана Мазепи, 1
Телефон:
7776
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (каса: 09:00-18:00), перерва: 13:00-14:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
2 червня 2021, 8:22
Я зайшов у віділення спитав чи можу получити переказ westernunion. керівник сказала так дав паспорт код довго шось заповняла і вкінці видала мені кредитну карту яку я НЕПРОСИВ І НЕХОТІВ!!! вона коли її оформила сказала шо так тре для отримання переказу, а на гарячій лінії сказали що карти відкривати непотрібно.тільки негативні емоції!!! ШАХРАЇ!!!
Коментарі (2)
Ответ банка
Абанк
abank24
2 червня 2021, 11:09
Доброго дня, Тарас! Ми завжди інформуємо Клієнта, при оформленні рахунку в нашому Банку через будь-який канал про те, де можна ознайомитися з умовами, оскільки розуміємо, як важливо отримувати продукт Банку і детально ознайомитися з його умовами. Розуміємо, що в зазначеній ситуації могло виникнути непорозуміння. Будемо раді допомогти Вам і розібратись в ситуації. Ми перевіримо інформацію і з Вами зв'яжеться наш Співробітник.
Головна / Банки України 🏦 / Абанк 💰 / Відділення та банкомати Абанку в Львові 🏦 / Відділення Абанк: вул. Гетьмана Мазепи, 1, Львів
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Абанку за адресою Львів, вул. Гетьмана Мазепи, 1. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Абанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Абанку розташованому за адресою  Львів, вул. Гетьмана Мазепи, 1- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.