Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 вересня 2020, 9:00

Binomo дарує новим клієнтам депозитні бонуси до 150%

Онлайн-трейдинг стає все більш привабливим інструментом додаткового заробітку.

За даними торгової онлайн-платформиBinomo, кількість трейдерів, які щорічно заробляють з цим брокером на валютних парах, акціях, індексах та інших активах, наближається до 1 млн. користувачів з понад 130 країн світу. Але кількість операторів, що надають послугу брокера, також зростає, що посилює конкуренцію і стимулює компанії надавати бонуси клієнтам.

У вересні платформа Binomo проводить «Тиждень щедрості». Будь-який клієнт, який відкриє свій перший депозит на суму від $30, може розраховувати на отримання бонусу до депозиту в розмірі 150% його величини.

Для участі в акції необхідно з 22 до 28 вересня:

  • внести депозит на суму від $30,
  • скористатися промокодом «BONUSWEEK150»
  • отримати додаткові кошти для торгівлі в розмірі 150% від суми депозиту.

Для поповнення рахунку необхідно:

  • Зайти в розділ «Каса» (https://binomo.com/cashier);
  • Обрати спосіб оплати;
  • Вказати суму поповнення рахунку;
  • Натисніть «Поповнити»;
  • Дотримуватись інструкцій платіжної системи.

Для поповнення торгового рахунку можна використовувати банківські карти: VISA, MasterCard.

Також можна використовувати електронні гаманці: Perfect Money, Payeer, AdvCash.

Щоб зареєструватися на Binomo необхідно:

1. Ввести адресу електронної пошти, до якої є доступ.

2. Придумати пароль.

3. Обрати валюту рахунку.

4. Погодитися з умовами Клієнтської Угоди і Політики Конфіденційності.

5. Натиснути «Відкрити рахунок безкоштовно».

Можливості

Популярність трейдингу полягає в тому, що одним з продуктів таких платформ, як Binomo, є «бінарні опціони». Це опціони з фіксованим прибутком, які, в залежності від виконання обговорених умов, в обумовлений час або забезпечують фіксований розмір доходу (премію), або не приносять нічого. Оскільки опціон купують заздалегідь за фіксованою ціною, загальний підсумок операції може бути або позитивним (за рахунок різниці між премією і ціною опціону), або негативним (на суму вартості опціону).

Зазвичай для прибуткової угоди потрібно точно спрогнозувати, чи буде біржова ціна на базовий актив (курс валют, ціна акцій, сировина тощо) вище або нижче певного рівня. Особливість бінарних опціонів полягає в тому, що вони дозволяють точно знати розмір виплати і можливих ризиків ще до укладення контракту. А це дає можливість керувати великою кількістю торгових операцій.

За даними майданчика Binomo, за тиждень трейдери здійснюють до 30 млн. успішних угод, заробляючи до 90% в разі вірного прогнозу.

Якщо ви новачок у трейдингу, перейматися не варто. Для отримання необхідного досвіду трейдингові платформи дозволяють торгувати з навчальним демо-рахунком. Binomo дає можливість відкрити демо-рахунок на суму, еквівалентну $1000. Коли з'явитися необхідний досвід і впевненість у своїх силах, можна переходити на реальний рахунок.

До речі, на сайті Binomo.com є докладний словник термінів, а також вичерпні відповіді на питання, що стосуються роботи з платформою. А також є можливість вивчити ключові торгові стратегії, які найбільше підходять для трейдерів з різним рівнем підготовки та досвідом.

Крім того, технічна підтримка платформи працює в режимі 24/7, щоб відповісти на будь-яке питання трейдера.

Заробляти по-справжньому можна, торгуючи через реальний рахунок. Відкриття такого рахунку дає безліч привілеїв і додаткових можливостей. Наприклад, участь у всіх турнірах і акціях на платформі, доступ до аналітики, допомога особистого менеджера і багато іншого.

Щоб почати торгувати з реальним рахунком, потрібно внести депозит. Для цього варто перейти у розділ «Каса» і обрати опцію «Поповнити».

Мінімальний рахунок (стандартний депозит) — від 300 грн. Можна починати укладати угоди з мінімальними інвестиціями. Вартість угоди від 30 грн. Низька мінімальна вартість угоди мінімізує ризики втрати великої суми. Трейдер може підвищити свій статус зі «стандартного» до «золотого» депозиту або навіть до рівня «VIP».

Gold-депозит передбачає суму від $500, а статус VIP — від $1000. Чим вищий статус депозиту, тим менші граничні терміни виведення коштів. Наприклад, для VIP-депозиту — це 4 години (але деякі способи виведення коштів все одно займають до трьох днів). Тоді як для «стандартного» — до трьох днів. Також від типу рахунку залежить кількість базових активів, з якими може працювати клієнт — від 20+ (демо-рахунок) до 60+ (для VIP-рахунку). Аналогічно варіюються такі кількісні параметри, як максимальна дохідність, величина бонусів до депозиту і розмір Cashback. Крім цього, відрізняються такі якісні параметри як, наприклад, наявність страхування та персонального менеджера.

Безпека

У таких сервісах одним з головних питань є довіра клієнтів і репутація брокера.

Наприклад, Binomo є членом категорії «А» Міжнародної Фінансової Комісії, що гарантує клієнтам якісні послуги, прозорість взаємовідносин, а також участь нейтральної і незалежної організації у врегулюванні суперечок.

З технічної точки зору, функціонал платформи і її можливості розробляються з тим розрахунком, щоб зробити трейдинг комфортним і прибутковим заняттям, незалежно від рівня підготовки клієнтів.

Для забезпечення безпеки аккаунту та розміщених коштів проводиться верифікація клієнтів — підтвердження особи платника, власника аккаунта і одержувача платежу.

Для проходження верифікації необхідно відправити з пошти аккаунту на електронну адресу support@binomo.com:

● фото документів, що засвідчують особу,

● зображення з частковою інформацією за платіжними реквізитами.

Виведення коштів

Виведення коштів — важливе питання для клієнтів. Отриманий прибуток можна виводити на карту або електронний гаманець, з яких був поповнений рахунок на платформі. Також можна скористатися одним із способів, описаних на https://binomo/payouts. У будь-якому випадку, карта або гаманець повинні належати користувачеві. Мінімальна сума виводу становить $10/€10 або еквівалент цієї суми у валюті рахунку, на який виводяться кошти.

Коментарі - 10

+
+164
bonv
bonv
21 вересня 2020, 9:40
#
Без лоха… и жизнь плоха:)
+
+103
bonv
bonv
21 вересня 2020, 9:45
#
Приходит трейдер к доктору- психиатру.
Трейдер:
– Доктор Вы мне поможете, вот все на форуме всегда говорят что выигрывают, а я никогда не выигрываю, – говорят все дело в психологии, Вы мне сможете помочь?
Доктор: – Запросто…
Трейдер: – А как?
Доктор: – Говорите всем на форуме, что Вы тоже не проигрываете.
+
0
nighthawk357
nighthawk357
27 вересня 2020, 19:38
#
Ну Ви і шкварите :D
+
+146
AlTs
AlTs
21 вересня 2020, 22:17
#
Очередная проплаченная реклама - статейка о ....ну вы поняли. Сайт вроде авторитетный но вот такое «Г» пропускать вымазавшись по локоть в «Г» - это уже перебор! У Вас как там с моралью, ответственностью? (Ни предупреждения о высоких рисках, ни информации о «подводных камнях» с бонусами ни ссылок с отзывами клиентов на Минфине, а между прочим обзор ранее был.) Или всё же деньги не пахнут?
+
+10
55511977
55511977
24 вересня 2020, 17:37
#
Благодаря комментариям (если их прочесть после статьи) можно получить более полное понимание о том что такое «бинарный опцион», насколько это рисково и небезопасно и уберечь себя от потерь.
+
+97
Maryan Fedoryshyn
Maryan Fedoryshyn
21 вересня 2020, 22:19
#
Шановний Мінфін, рекламувати площадки бінарних опціонів - це дно. Майте хоча б мінімальну повагу до своїх читачів.
+
+25
ballistic
ballistic
30 вересня 2020, 13:55
#
Мінфін впевнений в своїй аудиторії, що ніхто з мінфінівців не поведеться на цей очевидний «розвод» для лохів.
А якщо так, то в лохах залишиться тільки рекламодавець, який марно витратився на рекламу «не в тому місці» :)
+
+6
Італій .
Італій .
22 вересня 2020, 10:04
#
Переждивать
+
+29
Сергей Максименко
Сергей Максименко
22 вересня 2020, 22:25
#
Лучше зарядить на футбольные ставки чем на это *** о котором написал проплаченный минфин...
+
+5
Sergio1963
Sergio1963
8 жовтня 2020, 6:21
#
В2В перелогинился в Біномо?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися