Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 серпня 2020, 13:49

Київміськбуд відновив будівництво на шести ЖК «Укрбуду»

Холдингова компанія Київміськбуд почала будівельні роботи на 6 майданчиках раніше прийнятих об'єктів корпорації «Укрбуд». Про це повідомляє пресслужба холдингу.

Холдингова компанія Київміськбуд почала будівельні роботи на 6 майданчиках раніше прийнятих об'єктів корпорації «Укрбуд».
Фото: ubr.ua

Де відновили

ЖК «Кирилівський гай»
ЖК «Гвардійський»
Freed
Lake house
Twin hous
Urban park.

У ЖК «Кирилівський гай» тривають підготовчі роботи. Найближчим часом будівельники розпочнуть облаштування моноліту, виконання цегляної кладки і монтаж вікон.

Крім того, будівельники почнуть виконувати облаштування мокрого фасаду, покрівельні та оздоблювальні роботи в залежності від секції.

Читайте також: ДІУ інвестує 2 мільярди для добудови об'єктів Укрбуду

У ЖК Twin house будівельники монтують вентиляційні блоки, незабаром будуть розпочаті роботи з облаштування моноліту 2 секції.

І вже найближчим часом розпочнуться роботи по 1 і 3 секціях: облаштування даху і покрівельні роботи відповідно.

На 80% готовий житловий комплекс «Гвардійський». Зараз будівельники виконують всередині будинку роботи з прокладання сантехнічних та електричних комунікацій. Тривають роботи з облаштування фасаду, будівельники готуються приступати до облаштування гідроізоляції в паркінгу.

Читайте також: Як «Київміськбуд» добудовує будинки «Укрбуду»

У комплексах Freed і Lake Housе йдуть підготовчі роботи. У ЖК Freed найближчим часом почнуть виконувати облаштування фасаду, внутрішні роботи та покрівлю.

У другому ЖК розбирають опалубку плити перекриття дев'ятого поверху, демонтують стару арматуру. В окремих секціях незабаром почнуться монолітні роботи.

На ЖК «Харківський» і «Гармонія» закінчують роботи з благоустрою, комплекси на завершальному етапі, їх готують до введення в експлуатацію.

На яких ЖК йдуть роботи

«Київміськбуд», якому Президент України Володимир Зеленський доручив завершити недобудови «Укрбуду», зараз прийняв більше половини кинутих житлових комплексів – 12 об'єктів.

Це ЖК «Пектораль», «Новомостицький», «Сонячна Рів'єра», «Харківський», «Гармонія», «Кирилівський гай», «Гвардійський», Freedом, Lake hous, Twin house, Urban park, «Академ Парк».

На всіх з них йдуть роботи, десь вже на завершальній стадії, десь на початковій. Крім цього, найближчим часом очікується передача ще чотирьох об'єктів.

Скільки об'єктів вже ввели в експлуатацію

За цей час вдалося ввести в експлуатацію три об'єкти: «Сонячна Рів'єра», «Пектораль» (1-2 секції), «Новомостицький».

Два перших з них вже отримали поштові адреси. Ще за двома – «Харківський» та «Гармонія» — днями зареєстровані поточні зміни в документацію та подані документи в ДАБК.

Київрада звільнила об'єкти «Укрбуду» від сплати пайових внесків (які і так скасовуються з 1 січня 2020 р.), тим самим знявши додаткове фінансове навантаження з об'єктів, багато з яких збиткові.

Читайте також: За скільки зараз можна купити квартиру в Києві

Міністерство оборони нарешті звернуло увагу на проблеми інвесторів «Укрбуду». Підписані основні договору за двома з чотирьох об'єктів на землях оборони – Urban park та «Оберіг-2».

За ЖК «Чарівне місто» йде внутрішнє погодження у департаментах міністерства. Що стосується ЖК Art House, Міноборони необхідно належним чином оформити земельну ділянку, щоб «Київміськбуд» міг прийняти його на законних підставах.

Правда, ці перемоги – заслуга не чиновників, а інвесторів-довірителів, які вклали свої гроші в будівництво і активно відстоюють свої права. Вони виходять на мітинги, розбираються в юридичних та економічних нюансах, і показують багатьом приклад злагодженої роботи.

Рейтинг забудовників Києва за 1-2 квартал

Коментарі - 4

+
0
Олександр Грицкевич
Олександр Грицкевич
20 серпня 2020, 14:04
#
Мы строили строили и наконец построили! Урааааа!
+
+15
bonv
bonv
20 серпня 2020, 14:14
#
То будують, то припиняють, то знову обіцяють будувати:)))
+
0
bonv
bonv
20 серпня 2020, 14:16
#
Деньги это не то, на что покупаешь ты, а то, на что покупают тебя..
+
0
bonv
bonv
20 серпня 2020, 14:17
#
— З якого часу ви працюєте на нашому підприємстві?
— Відтоді, як налякали, що звільнять.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися