Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 серпня 2020, 16:52

Ловіть 300 грн і 0,01% за френда

З 14 по 24 серпня Moneyveo дає за френда 300 грн і промокод на кредит під 0,01%, що діє цілий місяць! Не сидіть склавши руки, розповідайте друзям про наш сервіс і запрошуйте їх затестити перший Smart на moneyveo.ua.

Як приводити друзів?

З 14 по 24 серпня запросіть друга до Moneyveo одним зі способів:

  1. Вкажіть його телефон та/або email в Особистому кабінеті – і другові надійде SMS/email із пропозицією взяти перший кредит у сервісі під 0,01%.
  2. Опублікуйте партнерське посилання на будь-якому онлайн-ресурсі. Воно є в Особистому кабінеті, в розділі «Приведи друга».

Той, хто перейде за вашим посиланням або з SMS/email-запрошення та оформить свій перший кредит Smart у Moneyveo, принесе вам 300 грн і промокод на кредит під 0,01%, що буде діяти до 17 вересня!

Важливо

Виплати та промокод під 0,01% обмежені кількістю 5 шт. Тобто, якщо ви приведете двох друзів – отримаєте по 300 грн за кожного з них та промокод, який спрацює двічі. Якщо за вашим запрошенням візьмуть кредит п’ятеро або більше друзів – 5 виплат по 300 грн та 5-разовий промокод – ваші.

Нагадування

Ви отримаєте бонус, тільки якщо раніше ваш друг не був зареєстрований у Moneyveo. А також нехай запрошений перед оформленням кредиту очистить файли cookie у браузері.

Уперед запрошувати друзів! Почніть просто зараз, щоб встигнути вкосити побільше бабосів та смикнути найкрутіший промокод!

Офіційні правила акції тут.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися