Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 травня 2019, 19:17

Головне за тиждень: валютні послаблення, зниження держборгу і чого чекати від ДПС

За підсумками першого кварталу 2019 року співвідношення державного боргу України до ВВП знизилося до 59%.

Верланов назвав пріоритетні завдання новоствореної ДПС

Призначений головою Державної податкової служби України Сергій Верланов виступає за демілітаризацію служби і виведення податкової міліції з її складу.

В Україні можуть ввести загальне декларування доходів

Команда Володимира Зеленського підготувала законопроект про введення в Україні загальнообов'язкового декларування доходів громадян.

Суд відмовив Нацбанку у знятті арешту з активів Коломойського

Київський апеляційний суд відмовив Національному банку в знятті арешту з активів компаній, пов'язаних з колишнім власником Приватбанку Ігорем Коломойським.

Середня зарплата в доларах досягла рівня 2013 року. Інфографіка

Середня заробітна плата штатного працівника в Україні в березні 2019 року в доларовому еквіваленті майже досягла показника березня 2013 року і склала 10 237 грн, або 385 дол.

Які банки були збитковими в 1 кварталі

Національний банк повторно опублікував результати роботи банків за 1 квартал 2019 року. За підсумками перших трьох місяців в «мінусі» було 8 банків. Найбільший збиток у Сбербанку. Найбільший прибуток — в державного Приватбанку.

Нацбанк підвищив ліміт на репатріацію дивідендів

У межах валютної лібералізації Нацбанк підвищив ліміт на репатріацію дивідендів з 7 до 12 млн євро на місяць. Це послаблення не буде критичним для збереження макрофінансової стабільності. Водночас воно сприятиме поліпшенню інвестиційного клімату в Україні, запевняють у Нацбанку.

Нацбанк представив дорожню карту скасування валютних обмежень

Обмеження, які зараз діють на валютному ринку, актуальні для підтримки макроекономічної та фінансової стабільності, проте всі вони будуть поступово скасовані. Про це йдеться у першому звіті Нацбанку про запровадження заходів захисту.

monobank підключився до BankID

monobank підключив BankID. Тепер його клієнти можуть користуватися сервісами iGov та інших державних порталів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися