Мінфін - Курси валют України

Встановити
23634965

Realist Ukr

0 підписників0 підписок

Був на сайті 13 березня 2023 о 10:47

Чоловіча

На Мінфіні з 6 лютого 2017

Заблокувати

Записи

26

8 квітня 2020, 11:28

# НБУ сьогодні викупив на міжбанку $142 мільйони
0

В наших реаліях курс напряму впливає на ціни. І ніхто не звертає увагу на те, що навіть більший курс вкладався в цінник. Тепер долар виріс з 25 на 27 і знову розпочалось цінове раллі. Атак і влізають в кишеню українця. Виробник свої заробітки врахував, а зп непроіндексована...ге всі ж експортери чи програмісти... дохід в гривнях.

+ 13

Офіційно згладжують різке коливання...підтримують експортера... а по факту знову влазять в кишені пересічного українця. Напевно взяли на озброєння тактику поперєдніків, коли всі витрати загнали в курс. Зп фантіками, зате бюджет наповнять.

Ну не зовсім так. Можливо курс міг би повернутися до 26 грн, але НБУ не допустить до такого, судячи з постійних викупів надлишку валюти. А якщо зважити на різкий ріст цін на продукти, який розпочався минулого тижня, то скоро народ взагалі скуповувати валюту не буде.

Я б сказав дивно що НБУ так пізно реагує. При долару 26 ситуація з цінами була критична. А що буде при долару 28,5 важко сказати. Народні маси не розуміють, доречі їм це і не потрібно, курсових ньюансів. Але ціни всі оцінять. Політичну складову при цьому ніхто не відміняв. Тому мені дивно що НБУ до цього часу не покарав гривнею спекулянтів… Дати скупитися їм дорогим доларом і скинути курс до 26… Хтось повіситься, хтось застрілиться, але більше заробляти на курсі не буде.

Проблему зі сміттям до Львова привів Порошенко. І тільки після того, як Садовий віддав фінансування порошенківському губернатору питання практично вирішилось. Полігон сміття в області не один, але вивозити не дозволяли (обласна влада). І до речі Львів попри це дуже чисте місто


Головна/

Realist Ukr