Мінфін - Курси валют України

Встановити

Найжахливіша компанія. Не купуйте нічого-ви нічого не отримаєте.

1/5
Nina932023-09-13 18:40:19
Маю страховий поліс по здоров'ю в цій горе-компанії. Користувалась рідко, але коли довелось, то стикнулась з купою проблем. Перше, вранці пошкодила родимку, налякана стала телефонувати в компанію, щоб попасти до лікаря-тиша, слухавку ніхто не бере. Тобто вмирай, не вмирай, їм нахчати. Колбеку до речі, в компанії немає також. Біда з ним, дозвонилась, все розповіла, чекаю на запис до лікаря. Приходить смс на початку 17 години, що я записала на 19:00. Часу на добирання до клініки мало( живу я в Києві). Прихожу до лікаря, він оглянув, сказав треба видаляти, подзвонив страхову, все повідомив, йому сказали, що пацієнт незай очікуючи на дзвінок по відшкодуванню. Ми з лікарем поговорили все про все на світі, вирішили робити процедуру, а потім писати на відшкодування, зробили процедуру, я добралась додому-тиша, компанія не дзвонить. Перетелефонувати о 21:00, тобто я цей час мала очікувати в клініці чи гуляти, я не знаю, я не розумію ставлення до своїх клієнтів. Мені запропонували подати на відшкодування, я погодилась. В них по термінам написано 5 робочих днів. Подія сталась 10.08, подала документи я 11.08. Кошти отримала 04.09 після скандалу по телефону.
Друге, сьогодні мала візит до терапевта, вона мене оглянула, послухала, зробила свої висновки. Озвучила, що бачить Тиреоїдит під питанням і треба стати аналізи, пройти УЗД та проконсультуватися з ендокринологом. Подзвонила на страхову і все озвучила. По умовам договору, не покривається ведення вагітності( я вагітна) і тому мені не покриває компанія обстеження. Але на моє питання, що до чого тут вагітність, відповіді немає. «Може воно було у вас до вагітності, а може під час, ми не знаємо і, нажаль, відмова».
Тобто компанія знайде будь-яку причину, щоб не допомогти своєму клієнту. Хоча, судячи по відгуками, я не перша, і, начальник, не остання. Обходьте десятою дорогою цю контору.

Коментарі до відгуку - 0

Відгук успішно відредаговано