Мінфін - Курси валют України

Встановити

Жахлива страхова компанія в якій працюють хамовиті і зверхні люди

1/5
LutsenkoAV2020-10-20 14:34:38
Ніколи і нікому не пораджу співпрацювати з цією страховою компанією. Більше року тому оформила страхування здоровя. І при першому ж зверненні до цієї недо компанії з довідкою від лікаря, згідно усіх вимог які прописані в договорі отримала дзвінок з вимогою надіслати фото медичної книжкиза минулі 3 роки, далі вимагали щоб на кожній сторінці була печатка лікарні і підпис так як медична книжка в моєму випадку це просто зошит в клітинку який зберігається в лікарні, потім менеджер ( сто відсоткове *** ) сказав що цього їм де достатньо і вони не можуть просто так повірити в довідку від лікаря форми 027-О, результатам обстеження та усім документам і сказав принести іще цілу купу незрозумілих папірців з печаткою від головного лікаря, я сказала що якщо страхова компанія не вірить тим документам що я надаю то хай подасть офіційний запит в лікарню з проханням надати те що їм необхідно, нашо мені сказали «це не мої проблеми як не принесеш то нічого не отримаєш».
НІКОЛИ І НІКОМУ НЕ РАДЖУ З НИМИ СПІВПРАЦЮВАТИ!!!
ШАХРАЇ І ГРУБІЯНИ.
Вусо
20 октября 2020, 14:37
Добрий день. Напишіть, будь ласка, Ваш номер поліса і контактний телефон в особисті повідомлення для уточнення деталей по Вашій справі з нашими фахівцями. З повагою, відділ контролю якості обслуговування клієнтів.

Коментарі до відгуку - 1

СК "ВУСО"СК "ВУСО"2020-12-07 18:00:32
За даними вашого профілю ми не змогли ідентифікувати вас як клієнта компанії, а також від вас не було отримано номер договору. Таким чином, нам не вдалося взяти ваш коментар на розгляд.
Відгук успішно відредаговано