Мінфін - Курси валют України

Встановити

Розвели при повному КАСКО

0/5
Aniamaiuk2020-10-13 10:08:36
Оформила повне КАСКО. Представник ВУСО запропонувала оплату частинами. Обрунтувала що хорошим клієнтам у котрих не було страхових випадків пропонують такі умови. Під час карантину запропонували відтермінування. Здавалось би хороша страхова компанія. Та ні, це був лише розвод, щоб виманити в мене кошти. Коли стався страховий випадок, оформила Європротокол і тут почалося.
В телефонному режимі повідомили що мені відмова по КАСКО через причину не своєчасноної сплати,. Представник ВУСО пояснила що так як не було своєчасним оплат договір вважається не дійсним. На мої прохання надати письмову повідомлення про відмову мені сказали, що в них без печатки просто повідомлення можуть скинути. Після телефонного дзвінка, мною на гарячу оінію, мені відзвонила представник з відділення мого міста і на моє прохання відправити мені на електронну пршту договір, додатки до договору про відтермінування, графік сплат та документ що підтверджує відмову про виплату компенсації по КАСКО, представник ВУСО ісказала що документи в архіві, тому не може це зробити. Зараз мені шлють смс про чергові платежі.
Підсумок:
мені не виплатили бо договір не дійсний через несвоєчасну сплату.
Але я повинна платити бо договір заключений.
На мою сюбєктивну думку, шахрайство вищого ступеня.

ЗАСТЕРІГАЮ НЕ СТРАХУЙТЕ У СТРАХОВІЙ ВУСО.
Вусо
13 октября 2020, 10:11
Напишіть, будь ласка, Ваш номер поліса і контактний телефон в особисті повідомлення для уточнення деталей по Вашій справі з нашими фахівцями. З повагою, відділ контролю якості обслуговування клієнтів.

Коментарі до відгуку - 0

Відгук успішно відредаговано