Жахливий сервіс, у виплаті відмовили, зворотнього звʼязку 0

Vpetrechko2025-07-13 01:00:11
«Шарашкіна» контора, а не страхова.

Оформляв «послугу страхування» здоровʼя через Приват24 для себе і дружина, 2 роки сплачувались внески і жодного разу не звертався по страховим випадкам.

Нещодавно дружина хворіла на бронхопневмонію, але в заключенні лікар написав «пневмонія» — у виплаті відмовили, усі необхідні документи були надані (точної причини не вказали, але думаю що це через те, що в заключенні написали пневмонія замість брохопневмонії).

Але суть навіть не в цьому — ніде у них не можна уточнити, що не так чи які документи їм ще потрібно надати. Менеджер, що вказана як контактна особа від компанії на повідомлення так і не відповіла.

Краще уже зберігайте суми внесків собі на окремий рахунок чи «під подушку» — користі буде більше.

Від послуги відписуюсь і вам не рекомендую.

Зараз ще менеджер компанії саркастично та шаблонно відпише «Дякуємо за Ваш відгук. Думка наших клієнтів дуже важлива для нас бла бла бла…» — але це гнила поведінка компанії, надавати нормальний зворотній звʼязок та сервіс необхідно в процесі обслуговування, а не коли уже людина зі злістю пише негативний відгук.
Універсальна
14 июля 2025, 7:55
Дякуємо за Ваш відгук. Для того, щоб ми могли ознайомитися з обставинами випадку і надати відповідь на Ваш відгук, прохання направити номер договору страхування або номер справи на наш e-mail: office@universalna.com. З повагою, UNIVERSALNA

Коментарі до відгуку - 1

Syakovenko2025Syakovenko20252025-07-18 15:49:07