Мінфін - Курси валют України

Встановити

Якщо хочете відшкодовувати збитки самі, користуйтеся послугами цієї страхової

1/5
kesandr2022-02-11 13:13:33
28 вересня 2021 року в мою машину, тойота корола 2015 року на окружній Києва, порушивши правила дорожнього руху, заїхала фура Даф, застрахована цією компанією. спочатку все було дуже чемно і ввічливо. самі подзвонили, запропонували написати заяву. були приємні враження. В результаті зіткнення, болтами від колеса фури, як січкарнею, був пошкоджений весь лівий бік автомобіля, від переднього, до заднього бампера, зеркало вирване, двері мають наскрізні пробоїни. Перший шок, настав коли мені запропонували 21 000, мотивуючи, тим що це і так дуже великі гроші. Оскільки машина майже нова, всі ТО я проходжу тільки у оригінального дилера, і тому за ремонтом, звернувся саме до нього. За актом огляду, складеним представником страхової, в салоні, мені виставили рахунок на ремонт в 134 000. після проведення огляду, представник страхової перестав відповідати меніна повідомлення, і в грудні страхова виплатила 51 000. ця сума навіть не перекрила вартість запчастин.

Потративши купу часу і грошей, на спроби вирішити конфлікт з страховою, готую позив до власника, на відшкодування решти збитків. Якщо хочете щоб з вами судилися, користуйтеся послугами страхової універсальна!
Універсальна
11 февраля 2022, 15:29
Дякуємо за Ваш відгук. Думка наших клієнтів дуже важлива для нас, так як ми працюємо над поліпшенням якості обслуговування клієнтів і сервісу. Для того, щоб ми могли ознайомитися з обставинами випадку і надати відповідь на Ваш відгук, прохання направити номер договору страхування або номер справи на наш e-mail: office@universalna.com. З повагою, UNIVERSALNA.

Коментарі до відгуку - 0

Відгук успішно відредаговано