Один негатив

Денис2026-02-27 08:15:41
Очень не доволен этой страховой, никому не рекомендую.Прошло полтора месяца с момента дтп(не по моей вине)до сих пор не сделали даже просчет повреждений.Ни звонки, ни обращение в чат бот, ни письма на электронную почту отдела качества, не дают никаких результатов.Не связывайтесь с этой компанией
Уніка
27 февраля 2026, 13:19
Вітаємо, пане Денисе! Розуміємо ваше занепокоєння через тривалість процесу врегулювання. Повідомляємо, що справа розглянута в межах установлених законодавством термінів і наразі перебуває на етапі узгодження виплати. Сума збитку вже розрахована. Додатково відповідального фахівця поінформовано, щоб найближчим часом він зв’язався з вами та надав актуальну інформацію. Також зазначимо, що після розміщення вами відгуку на платформі «Мій агент» 25.02 нам не вдалося ідентифікувати вас у системі лише за ім’ям, тому було запропоновано звернутися на адресу quality@uniqa.ua для перевірки деталей. Однак звернень від вас на цю пошту не надходило. На цій платформі ви вказали прізвище, що дозволило нам ідентифікувати вас та детально перевірити ситуацію. З повагою,
Команда контролю якості UNIQA Україна.

Коментарі до відгуку - 1

ДенисДенис2026-02-27 15:21:06
25.02 після вашої відповіді,мною був вам написан лист на поштову адресу,яку ви вказали від masliy.dexxxx@gmail.com.будьласка перевірте пошту.Дякую за відповідь і сприянню руху справи
Відгук успішно відредаговано