ДТП по осаго
13 липня 2025 року став учасником ДТП не по своїй вині. У винуватця була страховка уніки. Сразу почав шукати відгуки про цю СК, та натрапивши на цей сайт дуже засмутився, так як відгуки про неї найшов мʼяко кажучи не дуже гарні. Що отримав по факту: на 37 добу після ДТП прийшла виплата на карту у розмірі 63 тисячи. Ремонт обійшовся у 78 тисяч, і це не у офіціалів ,, а в гаражах. Якби не коефіцієнт зносу 0,7, то грошей на ремонт вистачило б, так як суму ремонту СК нарахувала 89 тисяч. Чат— бот працює чітко, на питання завжди відповідають. Чоловік, який приходив оглядати машину зі СК, усі пошкодження записав у акт, бажання щось не дописати, за ним я не помітив, роботу свою робить відповідально. Чому 4 зірки а не 5, тому що 15 тисяч гривень своїх мені все ж таки прийшлось докласти на ремонт

28 августа 2025, 14:40
Вітаємо, пане Едуарде! Щиро дякуємо, що поділилися своїм досвідом співпраці з UNIQA. Ваш відгук для нас дуже важливий він мотивує нас ставати кращими та забезпечувати ще більш комфортний сервіс для наших клієнтів. З повагою, Команда контролю якості UNIQA Україна.