Використання здоров\'я і коштів людей собі для наживи

olchik72025-07-21 20:04:23
Шановні, побійтеся Бога, люди звертаються до вас з проблемами зі здоров'ям, сплачують вам такі гроші, а ви не виплачуєте страховку, бо не пройшло три місяці. То якщо мені через місяць виявили рак, то мені треба було чекати 3 місяці, щоб оперуватися? Ви б хоч такі форс-мажорні випадки якось по-іншому розглядали, ви ж всі під одним небом ходите і діти ваші. Нащо ж ви себе своїми діями наражаєте на небезпеку? Нащо дурите людей, та ще і в такий час з такими проблемами? Ну то прописали би пунктом, що сплатити за три-шість місяців відразу страховий внесок, щоб отримати нехай і через пів року, але хоч щось отримати. Особисто я буду всім рекомендувати не мати з вами справ, ні фізичним особам, ані юридичним.
Уніка
22 июля 2025, 9:06
Вітаємо! Нам щиро прикро, що ви зіткнулися з такою складною ситуацією, і ми розуміємо ваші емоції та обурення. Здоров’я — це найцінніше, і ми ніколи не ставимося до звернень наших клієнтів байдуже. Просимо вас надати нам номер вашого полісу та деталі страхового випадку на електронну адресу quality@uniqa.ua — це необхідно, щоб ми могли максимально швидко та об’єктивно розібратися у вашому питанні. Ми зобов’язуємося уважно перевірити всі обставини і надати вам відповідь у найкоротші терміни. З повагою, команда контролю якості UNIQA Україна.

Коментарі до відгуку - 0

Відгук успішно відредаговано