Жахлива співпраця з СК UNIQA
Ця компанія в розвитку, спілкуванню з людьми та вирішенню питань залишилась в 90 роках минулого сторіччя. Лохотрон та кидалово, вміють розводити людей на гроші, обов'язки по договору не виконують, до людей відносяться як до ****, на людей дивляться як на грошовий гаманець. Працював з UNIQA більше 5 років, страхував більше 5 автомобілів, коли виник страховий випадок сплатили 10% від вартості ремонту. Жахлива компанія.

5 июня 2025, 17:10
Вітаємо! Нам щиро прикро, що у Вас залишились негативні враження. Хочемо зазначити, що рішення щодо страхового відшкодування було прийняте згідно з умовами договору та на підставі експертного висновку. Автомобіль був визнаний таким, що не підлягає відновленню, тому компенсація була розрахована за процедурою тотального знищення з урахуванням залишкової вартості авто. Також Вам було запропоновано компанію, яка може викупити залишки авто для додаткового відшкодування. Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання ми відкриті до діалогу. З повагою, Команда контролю якості UNIQA Україна.