Просто жах
Якби зірочки можна було ставити в мінус то рейтинг страхової уніка був би на дні маріанської впадини. Ніколи не користуйтеся цією страховою компанією! Вони відмовили мені в компенсації за страховим випадком. Замість того, щоб допомогти в складній ситуації, вони лише відмовлялися й перекладали відповідальність. Підтримка клієнтів абсолютно некомпетентна, а вся комунікація залишає бажати кращого. Це була моя помилка — вибрати цю компанію. Якщо ви хочете бути впевненими в тому, що у разі потреби вам не допоможуть, тоді це ваш вибір.
11 февраля 2025, 10:28
Відгук не зарахований (на 11.01.2025). Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даної компанії.

3 июня 2025, 18:44
Вітаємо! Дякуємо за Ваше повідомлення. Просимо вибачення за ситуацію, що склалася, та затримку з відповіддю. Щоб здійснити детальну перевірку, просимо Вас надіслати номер полісу та документи на quality@uniqa.ua. Ми розглянемо звернення в найкоротші терміни та надамо офіційне роз’яснення. З повагою, Команда UNIQA Україна.