Виплати по ДТП на найнижчому рівні

Ірина2024-01-13 14:15:22
Я з компанією Уніка була з 2018 року і рекомендувала всім друзям. А зараз сервіс по врегулюванні ДТП важко оцінити! В мене було два випадки один за одним 31.10.2023 і 06.11.2023 і лише 30.11.2023 за моїми великими проханнями нарешті оплатили. Мені не пояснювали нічого, лише що рахують, погоджують… В мене була планова поїздка закордон в грудні, яку прийшлось відмінити через неможливість зремонтувати авто, як планувалось, і це мало для мене фінансові втрати. Проте через затягування у виплаті я і сьогодні ще неможу скористатись своїм авто, що також несе мої фінансові втрати. Уніка обіцяла виплачувати до 10 днів!
Уніка
15 января 2024, 9:32
Вітаємо! Шкода, що у Вас виникли проблеми. Для детальної перевірки надішліть нам, будь ласка, номер Вашого договору та деталі страхових випадків на quality@uniqa.ua. Ми проведемо перевірку та зможемо надати Вам зворотній зв'язок найближчим часом. З повагою, Команда контролю якості УНІКА Україна

Коментарі до відгуку - 1

AntonVoitiukAntonVoitiuk2024-07-12 10:07:18
Така сама ситуація, при КАСКО купа якихось експертиз, запитів та ін. Брехня від служби підтримки! Живе спілкування перетворюється на спілкування зі стіною. Хай Бог милує від такої СК!!
Відгук успішно відредаговано