Жахливий сервіс по медичному страхуванні

65шг6г2023-07-12 14:26:20
Моя медична страхівка від Уніки №737/1-3-0012. Звернулася з болю яснах в стамат. поліклініку вибирати не прийшлось, полікував виписали чек відшкодування в UNIQA. Посла документи за посиланням в UNIQA. Прийшло підтвердження замовлення 1-5C7LQ8U. Чикав, чикав переводу коштов. Зателефонував в UNIQA та порадували, що замовлення відмовлено ще в момент подаючи документів. Все переписка з UNIQA збережено похвастався на роботі колегам, обурення не було кордонів. Я так міркую, що на наступний рік лохів зменшиться!!! Ще всім на підприємстві хвалюся з доказами, як нас (страхують) в UNIQA.
Порада Всім це МММ — UNIQA.
Уніка
18 июля 2023, 15:09
Вітаємо, нам дуже шкода, що у Вас склався негативний досвід взаємодії з нашою компанією. Але просимо дати нам можливість розібратися в цій ситуації. Напишіть нам про проблему, з якою Ви зіткнулися, будь ласка, на ел. адресу quality@uniqa, обов'язково вкажіть номер Вашого договору страхування або страхової справи, з Вами зв'яжеться наш менеджер з якості. З повагою, СК «УНІКА»

Коментарі до відгуку - 1

65шг6г65шг6г2023-08-16 13:24:35
UNIQA«УНІКА» перетелефонувала та вирішила моє питання, в мою користь. Ось так би завжди! Дякую.
Відгук успішно відредаговано