Не хочете мати проблем - не страхуйтесь в Уніці.

forse20202020-10-21 11:32:38
Все робиться, щоб не виплачувати кошти при страхових випадках (навіть коли оформлене КАСКО). Хтось їм «клепає» висновки експертів незалежних (торсологічна експертиза) по фотках з мобільного телефону і цим все прикривається, мабуть експерт в Києві (бувший працівник ПЗУ, отримує добрі % від відмов виплати клієнтам).якщо виникає непорозуміння, зразу викликайте незалежного експерта, робіть оцінку і готуйте позов до суду. не робіть моїх помилок, коли надієшся, що каско покриє збитки завдані авто, а тут робиться все, щоб не платити.Не рекомендую, якщо при оплаті КАСКО луплять відмови у виплаті, то що говорити при звичайних цивілках. P.S. не пропонуйте залишити скаргу, її все одно ніхто розглядати не буде. то пишеться тільки для «замилювання очей» і для відписки.

Коментарі до відгуку - 1

CК2020-10-21 13:01:47
Добрий день,
дякуємо Вам за зворотній зв'язок, будемо Вам вдячні якщо все таки надішлете скаргу з цього питання за ел. адресою quality@uniqa.ua із зазначенням номеру Вашого страхового договору або Вашої страхової справи, якщо Ви є клієнтом нашої компанії.

З повагою,
СК "УНІКА"