Примітивні, некомпетентні шантажисти☝️
Справа G-53309 Київ, ДТП 13.05.26
Ситуація яку я описую це шаблон по якому працює СК Гардіан і подібні дешеві страхові в частині відшкодування шкоди потерпілим по ОЦВ.
Отримавши вашу заяву вони працюють по наступному алгоритму:
Дуже швидко надсилають вам пропозицію підписати акт погодження суми значно нижчої від реальної.
Розрахунок на те, що з певних причин потерпілий підпише цей акт і тоді справа зроблена, потерпілий *** а СК Гардіан — красавчики.
Якщо ж цей алгоритм не спрацював тоді починається шантаж, ігнор, обман, затягування і тд… все щоб змусити вас передумати.
Так от в нашій ситуації все один в один.
Звісно їхня пропозиція є нижчою вдвічі від реальної.
На прохання надати обґрунтований розрахунок суми, Ви отримаєте у відповідь якусь нісенітницю про те, що розрахунок це дуже таємний документ який отримати можна тільки на офіційний запит — ЧЕРЕЗ 30 днів!!!
Я звертаюсь до працівників які відповідають за врегулювання даного випадку…
Або ви дуже оперативно звʼяжетесь зі мною і ми вирішимо це питання цивілізовано або я знаю що з вами робити ☝️😁😁😁
Отримавши вашу заяву вони працюють по наступному алгоритму:
Так от в нашій ситуації все один в один.
Звісно їхня пропозиція є нижчою вдвічі від реальної.
Я звертаюсь до працівників які відповідають за врегулювання даного випадку…