Жахливий досвід

Winners12026-01-29 11:22:13
Жахливий досвід з СК Гардіан. Після ДТП нарахували суму, яка набагато менша за реальну вартість запчастин та робіт на СТО. На незалежну експертизу реагують агресивно. На гарячій лінії працюють люди, притягнуті з вулиці. Не компетентні, не кваліфіковані. Оператори спілкуються зверхньо і ніякої конкретики. Страховий поліс від цієї компанії — це просто папірець, який нічого не гарантує. Насправді ви залишаєтеся з проблемою сам на сам. Повна неповага до клієнтів. Склалося враження, що головна мета компанії — отримати гроші за поліс, а далі клієнт стає їм нецікавим. Не витрачайте свій час та ресурси на СК Гардіан. Бережіть свої нерви.
Гардіан
29 января 2026, 11:29
Вітаємо Вас! Будь ласка, напишіть номер договору, щоб ми змогли допомогти Вам. Наша компанія цінує своїх клієнтів і ми зацікавлені, щоб Ви були задоволені нашим сервісом. З повагою — команда «ГАРДІАН»

Коментарі до відгуку - 2

Winners1Winners12026-01-29 11:31:42
Не цінуєте, на жаль. І не зацікавлені ви, щоб клієнти були задоволені. Шкода
ГАРДІАНГАРДІАН2026-01-29 14:05:52
Нам дуже шкода, що у вас склалося таке негативне враження про діяльність нашої компанії. Ми щиро хочемо змінити його. Принаймні спробувати. Будь ласка, просимо номер договору. З повагою - команда "СК "ГАРДІАН".
Відгук успішно відредаговано