ДТП з винуватцем застрахованим в Гардіан
6 листопада 2024 року я став учасником ДТП з о клієнтом який застрахований в СК Гардіан. у місті Полтава.
Склали на місці Євро протокол.
Спочатку був налаштований скептично через негативні відгуки, які читав раніше, і думав, що процес буде тривалим і складним.
Однак був приємно здивований швидкістю та якістю обслуговування. Оперативно зв’язалися зі мною, для проведення огляду, Врегулювання справи пройшло швидко,
12 грудня прийшло відшкодування на мій рахунок, я залишився задоволений результатом.
Дякую команді «Гардіан» за підтримку, відповідальність і високий рівень сервісу. Рекомендую вашу компанію
Склали на місці Євро протокол.
16 декабря 2024, 10:04
Пане VovGra, доброго дня! Ми вдячні, що Ви знайшли час і залишили свій відгук. Будемо раді, якщо у подальшому і Ви станете нашим клієнтом. З повагою — команда «ГАРДІАН».