Відгуки про компанію — 193

Iruna2Grucaenko2025-11-25 17:23:10
Питання щодо справи G-48887 врегулювали оперативно та без будь яких перешкод. Фахівець підтримував та супроводжував по кожному пункту дій. Компанія яку буду рекомендувати!
Вдячна їм!
Kashchiy2025-11-21 15:28:10
В страховій компанії Гардіан в Івано-Франківську по вул Незалежності 36а, працюють найкращі фахівці своєї справи. Страховий випадок виник у вихідний день ввечері. Тим не менше менеджер Володимир Матвієнко, до якого я звернувся, детально пояснив мені алгоритм дій для отримання відшкодування у звʼязку з наявністю повного каско і в подальшому провів оперативний супровід по справі Справа G-48863. Дякую!
1tema2025-11-16 11:33:20
Хочу висловити щиру подяку страховій компанії за оперативне та професійне врегулювання страхового випадку. Окремо хочу відзначити менеджера Олену Самчук — її робота була на найвищому рівні. Вона детально пояснила всі етапи процедури, завжди була на звʼязку

Приємно мати справу з фахівцем, який дійсно зацікавлений у результаті та комфорті клієнта. Дякую за якісне обслуговування та відповідальне ставлення. Рекомендую!
2828karp2025-11-05 15:12:24
Все було швидко! ДТП трапилось 27.10.25 а вже 04.11.25 було принято рішення по відшкодуванню яке мене повністю влаштовує. Настя супер
sashabezhik2025-11-05 13:36:39
Найгірша страхова у світі, хочуть обманути на кожному кроці, не хочуть виплачувати гроші, яка не уміє говорити та хоче обдурити клієнтів. Відмовляються йти на зустріч навіть коли не винуватий у ДТП. Навіть не думайте звертатись до цієї страхової, обходьте 10тою дорогою!!!
НАЙГІРША СТРАХОВА у м. Чернівці!!!
Гардіан
6 ноября 2025, 9:09
Доброго дня! Ми перепрошуємо, що у вас склалося таке негативне враження про нашу компанію. Ми б хотіли розібратися і усунути питання, що виникли. Будь ласка, напишіть номер справи, ми зв'яжемось з Вами. З повагою — команда «ГАРДІАН».
khaniuchenko2025-10-09 14:06:16
Хочу висловити свою подяку СК Гардіан, особливо п. Олені з відділу врегулювання.
Вийшло так що в один день у нас трапилось два страхові випадки: пошкоджено було лобове скло в першому, в другому водій іншого авто при проїзді на червоне світло світлофора допустив зіткнення з нашим авто. Була надана допомога під час складання документів, та їх збір. Кошти вчасно виплатили на рахунок СТО.
Ми задоволені роботою компетентної команди СК Гардіан.
Рекомендуємо дану страхову компанію, як надійного партнера.
14 октября 2025, 10:06
Відгук не зарахований (на 14.10.2025).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даної компанії.
Oleh19832025-09-09 21:41:30
G-47419 Швидкість вирішення питання просто космічна, від часу звернення до виплати страхової події 4 робочих дні. Просто супер, найкраща страхова компанія на мою думку. Нічого сам нікому невидзвонюєш, техпідтримки сама дзвонить, пише короче рекомендую
Larsevich2025-09-01 13:33:11
Роботи з фарбування заднього крила та заміни підкрилка були зроблены через офіціала. Це пряме те, що хотілося!

Усі оформили швидко, оплата на рахунок надійшла також оперативно.

Задоволений, рекомендую!
Angelina07272025-08-24 20:40:49
НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!! Добрий день, жалкую, що обрала цю компанію. Розчаруванню моєму нема меж!!! Зі мною стався нещасний випадок, перерізані сухожилки згиначі на 2 пальцях правої руки. Складна операція, 8 днів лікарні, місяць рука у гіпсі, і ще попереду шість місяців реабілітації… Зібрала всі документи, відіслала, почала чекати. Приблизно через 2 тижні зателефонувала на гарячу лінію, щоб дізнатись, як іде справа, виявилось, що не вистачило якогось документу і компанією був направлений лист на мою адресу Укрпоштою. Лист не прийшов, надіслали ще раз. Знов не прийшов, а на моє прохання надати ттн, щоб я його відслідкувала, відмовили. Надали тільки тоді, коли зібралась на них скаржитись. Виявилось, що мені потрібна довідка від лікаря, про тимчасову втрату працездатності, так як я безробітна. З цим питанням я звернулася до лікаря свого сімейного, вона сказала що такої довідки нема, та ж сама ситуація була з хірургом і з травматологом. Усім лікарям потрібен був номер цієї довідки. На моє запитання до страхової про номер, відповіді не отримала. Оскільки я переселенка з Харківської області, живу в Ужгороді, а оперували мене у Харкові, то мені довелось їхати у Харків, вмовляти лікаря, надати хоч якусь довідку. З його слів, ніколи такі довідки страхові не просили, достатньо було виписки, в якій усе написано. Довідку написав, відправила. Прийшла виплата .588 грн. 588грн!!! Серйозно?! Окрім того що мені поставили найнижчий відсоток, так ще вкрали один день з мого лікарняного!!! Тож, перед тим, як страхувати себе в ГАРДІАН, подумайте 8 разів. Некомпетентність співробітників, затягування процесу, дуже низькі ставки, ніякої помочі і співчуття. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!
Гардіан
26 августа 2025, 11:55
Шановна пані Ангелино!
Наші фахівці детально пояснили вам суть питання. Незважаючи на неповний пакет документів, який ви подали, компанія здійснила страхову виплату, відповідно до умов договору. З повагою – команда «СК «ГАРДІАН».