Мінфін - Курси валют України

Відгуки про компанію — 114

Kohanevich19822024-12-20 18:40:09
22 листопада моє авто потрапило під удар іншого автомобіля.Ми на місці склали європротокол, наш винуватець мав страхування в страховій компанії -Гардіан.так як це була п'ятниця, нам дали три робочих дні на написання заяви.В понеділок 25 числа я вже писала заяву на відшкодування ДТП,. По -перше -атмосфера спілкування, там чудові, ввічливі працівники., це вже мені сподобалося.По -друге, дуже швидко все оформили, потім комісар по страхуванню зробив огляд авто ,і ось нам 20 грудня вже прийшла виплата. Щиро всім рекомендую цю страхову компанію Гардіан
VovGra2024-12-15 12:12:51
6 листопада 2024 року я став учасником ДТП з о клієнтом який застрахований в СК Гардіан. у місті Полтава.
Склали на місці Євро протокол.
Спочатку був налаштований скептично через негативні відгуки, які читав раніше, і думав, що процес буде тривалим і складним.
Однак був приємно здивований швидкістю та якістю обслуговування. Оперативно зв’язалися зі мною, для проведення огляду, Врегулювання справи пройшло швидко,
12 грудня прийшло відшкодування на мій рахунок, я залишився задоволений результатом.
Дякую команді «Гардіан» за підтримку, відповідальність і високий рівень сервісу. Рекомендую вашу компанію
16 декабря 2024, 10:04
Пане VovGra, доброго дня! Ми вдячні, що Ви знайшли час і залишили свій відгук. Будемо раді, якщо у подальшому і Ви станете нашим клієнтом. З повагою — команда «ГАРДІАН».
StarrySoul2024-12-11 11:15:28
Ну что, случилось ДТП 07.11.2024, виновник является клиентом этой компании, 08.11.2024 было уже поданы все документы с моей стороны, я потерпевшая, это мое первое ДТП, на следующей неделе со мной уже связался оценщик, сездили мы было инициаторы чтобы оценить машину на официальном сто, также через пару недель подала документы на выплату и вот сегодня 11.12.2024 мне выплатили деньги, то есть через месяц, деньги просто пришли на мою карту и я надеюсь этой суммы хватит мне на ремонт, я очень рада что все так быстро, ведь начиталась плохих отзывов и думала чинить за свой счет и просто ждать выплату ( 90 рабочий дней ) но на самом деле выплатили все через месяц, чему я очень рада. Спасибо )
11 декабря 2024, 11:23
Пані StarrySoul, доброго дня! Дякуємо за зворотний зв'язок. З повагою — команда «ГАРДІАН».
Grinteh2024-12-10 10:38:38
Страхуємо автомобілі компанії, всі виплати проводять дуже оперативно, завжди допомагають при потребі. Дуже дякую!
10 декабря 2024, 11:54
Grinteh, щиро дякуємо за зворотний зв'язок! З повагою — команда «ГАРДІАН».
autosneg2024-12-09 20:42:35
Уклав договір КАСКО в страховій «Гардіан», ще на початку жовтня, в кінці місяця сталось ДТП. При зверненні, я отримав якісну консультацію, де мене швидко направили на СТО для оцінки, та за 1 день спеціаліст склав акт огляду всіх пошкоджень, також дякую привітному та кваліфікованому спеціалісту (Самчук Олені). Справу було бистро закрито і виплачено. Рекомендую дану компанію в якості надійної страхової.
10 декабря 2024, 10:07
Пане autosneg, доброго дня! Дякуємо за зворотний зв'язок. Тут не прийнято ділитися позитивним досвідом, на жаль. Ще раз — дякуємо. З повагою — команда ГАРДІАН.
bicheck2024-11-28 12:32:16
те, що на офіційному сайті тільки позитивні відгуки — погано, те що пишете замовні коментарі, які не мають нічого спаільного з реальністю (про виплату за 2 тижні) — погано
люди, яких ви тримаєте за інтелектуально нижчих за рівнем, просто не варяться з вами в одному котлі, але є інструменти впливу і на Вас, будьте певні
28 ноября 2024, 12:47
Шановний bicheck, доброго дня! Ми не використовуємо замовні коментарі, ви можете це бачити. Подивіться відгуки клієнтів у Google-відгуках, там понад 300 коментарів клієнтів. Яке у вас є питання до компанії, уточніть, будь ласка, ми допоможемо його вирішити. Будь ласка, номер страхового договору зазначте, щоб ми ідентифікували вас. З повагою — команда «ГАРДІАН»
SvitlanaZ2024-11-16 19:07:29
Хочу подякувати страховій компанії  'Гардіан', а  особливо менеджеру Самчук Олені за її оперативні дії у вирішенні розгляду мого страхового випадку.
Рекомендую страхову компанію ' Гардіан '.
18 ноября 2024, 8:35
Пані SvitlanaZ, дякуємо за зворотний зв'язок! З повагою — команда «ГАРДІАН».
shopogolik12024-11-04 19:08:44
аварійного комісара немає, викручуйся як хочеш, направляєш документи, очікуєш, а потім при черговому дзвінку в компанію дізнаєшся, що ти не всі їх безглузді форми ще заповнив ( форма повідомлення взагалі шедевральна, сидиш і переписуеш все з европротоколу, навіщо? щоб було !) щоденні телефонні дзвінки особливо нічого не прояснюють, на пятий раз ти можеш взнати, що давно мав надати якусь форму про яку ти не знав але мав обовязково знати, тому що робити тобі більше немає чого в цьому житі тільки вивчати сайт цієї страхової компанії. Про чат боти не питайте, добре що електронку осилили і дякуйте що Вам не довелось везти ці документи їм через всю Україну ( не факт доречі, що не доведеться ) Комінукація це окрема пісня!!! на всіх телефорнах сидить одна і та сама особа і якщо ви думаєте що ви добетесь щось від неї, я вас розчарую — ні.
Вишенька на тістечко! Зі слів цієї доброї людини процес визначення суми відшкодування займає «по закону» від 15 до 90 діб!!!
ви ще хочете щось страхувати в цій СК ???
5 ноября 2024, 11:34
Шановний shopogolik1! Можна дізнатися номер вашого страхового договору, щоб ми могли допомогти Вам?
Dnkp2p2024-10-22 13:01:13
Страхова компанія Guardian викликала велике розчарування. Довгі відповіді, затримки виплат чи повне їх відсутність дає дуже погану думку про страхову компанію.
22 октября 2024, 15:25
Шановні m777blog, Dnkp2p і Марія Костенко!
Ваше авто 2005 року. Згідно зі ст. 29 Закону України «Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів», у зв'язку з пошкодженням транспортного засобу відшкодовуються витрати, пов'язані з відновлювальним ремонтом транспортного засобу з урахуванням зносу, розрахованого у порядку, встановленому законодавством. Фізичний знос ТЗ (його складників) — утрата вартості КТЗ (його складників), яка зумовлена частковою або повною втратою первісних технічних та технологічних якостей КТЗ (його складників) порівняно з вартістю нового подібного КТЗ (його складників). Фізичний знос ТЗ розраховується відповідно до вимог Методики товарознавчої експертизи та оцінки колісних транспортних засобів, затвердженої наказом Міністерства юстиції України, Фонду державного майна України від 24 листопада 2003 р. №142/5/2092 (із змінами та доповненнями). Ми отримали від Вас заяву на виплату 29.08.2024 року, відповідно до законодавства, ми маємо здійснити відшкодування протягом 90 днів.
m777blog2024-10-22 11:42:56
Страхова компанія Guardian виявилася справжнім розчаруванням. Клієнтська підтримка абсолютно некомпетентна: від початку процесу не було надано чітких відповідей на мої запити, і мені довелося постійно дзвонити, щоб отримати хоч якусь інформацію. Виплати затягувались на місяці без жодного обґрунтованого пояснення. Замість вирішення проблеми, компанія намагалася знайти причини для того щоб затягнути виплату коштів.

Ставлення до клієнтів показує абсолютну неповагу — з такими страховиками неможливо відчувати себе захищеним. Категорично не рекомендую Guardian тим, хто очікує надійного сервісу.

Справа G-38601
Страховий випадок 15 серпня 2024. Станом на 22 жовтня 2024 кормлять обідами, та не надають ніяких чітких відповідей.
Вчора телефонував дізнатись про стан розгляду справи, обіцяли зателефонувати сьогодні, подзвонив їм сам кажуть чекати коли зателефонують, вже не один тиждень такі відповіді…

Захищають не інтереси клієнта, а тільки свої, максимально жахливо.

Якщо не буде ніяких рухів, буду звертатись МТСБУ, НБУ. Та подавати в суд.

Не рекомендую звʼязуватись з цією страховою компанією.
22 октября 2024, 15:24
Шановні m777blog, Dnkp2p і Марія Костенко!