Відмова в лікуванні
Номер полісу 2198849
Діагноз К62.0- поліп анального каналу
Спочатку мені відмовили в лікуванні за пунктом виключень 27.1, коли я подзвонила попросила уточнити, то лікар навіть не зміг нічого сказати попросив чекати на лінії.Після півгодини чекання мені повідомили новий пункт 27.5.2- лікування хронічного захворювання в стадії ремісії. Я не погодилась і подала на перегляд справи
. Наступного дня мені повідомили, що в МКХ-10 поліп позначається буквою К, що означає хронічну хворобу і знову відмовили. Але буква К в МКХ-10, позначає клас Хвороби органів травлення, а не означає хронічну хворобу, це просто кодова класифікація. К означає, що хвороба належить класу Хвороби органів травлення. Просто брехня і відмова це все, що змогла мені запропонувати СГ ТАС, дуже розчарована цією компанією, або некомпетентність лікарів або просто брехня клієнтам, не раджу нікому.
Діагноз К62.0- поліп анального каналу