Затягування, та не компетентність в центральному офісі

Andrii92222025-08-25 10:15:52
10років страхував автомобілі в тасі, в цьому році стався перший страховий випадок, легке ДТП з пошкодженням бамперу… чекав коли зателефонують щоб подати справу, чекав оцінщика, справу подали і через неділю подзвонили сказали що справу повернули так як не коректна дата ДТП….🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ кажуть ви дзвонили 30го липня а в європротоколі вказано що подія сталась 6го серпня, кидаю скриншоти що телефонував 6го числа, фото з місця події 6го числа, все одно їдьте пишіть заяву коли сталась ДТП 😁
Короче не рекомендую, навіть якщо у вас незначні пошкодження і ви можете обійтись європротоколом, компанія там зробить все максимально для вашого дискомфорту!!!
Страхова група «ТАС»
25 августа 2025, 11:47
Добрий день!
Щоб ми могли розібратися в ситуації та надати відповідь по суті висовлених претензій, уточніть, будь ласка, номер свого договору страхування та/або страхової справи.
З повагою СГ «ТАС»

Коментарі до відгуку - 2

Andrii9222Andrii92222025-08-25 11:57:49
Справу вирішили, як вияснилось дівчина в кол центрі переплутала дати тому що 30те і 6те в настінному календарі стоять в рядок🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ Це просто жах. Дякую дівчатам з Житомира за швидку реакцію і виправлення чужих помилок…
СГСГ2025-08-25 13:40:29
Шановний Andrii! Нам насправді дуже шкода, що сталася така ситуація, спричинена виключно впливом людського фактору. Щиро перепрошуємо за завдані незручності! З повагою СГ «ТАС»
Відгук успішно відредаговано