Послуги Страхової групи «ТАС»

viktoryagudaev2025-06-16 12:52:55
13.06.2025 у мене сталася ДТП. 16.06.2025 приїхав до Страхової групи «ТАС» для оформлення страхового випадку.
Написав заяву, додав всі необхідні документи, фото з місця ДТП.
Після фіксування пошкоджень автомобіля мені сказали, что це не страховий випадок і компенсувти виплати мені відмовились!!!
Виникає питання навіщо потрібна страховка? тільки для того щоб не оштрафували, бо це вимога закону, наявність страхового поліса.
На все інше Страхової групи «ТАС» плювали і мала все на увазі.
Ні кому не рекомендую звертатись до цієї компанії!!! З нею ви не захищені, майно ваше не захищене.
Прошу звернути на це увагу компетентних органів та здійснити перевірку даної страхової компанії.! Вони роблять все щоб не виплачувати компенсацію оформлюючи страховий поліс!!!
Будьте уважні!
Страхова група «ТАС»
16 июня 2025, 12:56
Добрий день!
Щоб ми мали можливість розібратися в ситуації та надати відповідь по суті висловлених претензій, повідомте, будь ласка, номер договору страхування та/або ПІБ страхувальника.
З повагою СГ «ТАС»

Коментарі до відгуку - 2

viktoryagudaevviktoryagudaev2025-06-16 13:17:07
Поліс ЕР-224169512 Ягудаєв Віктор Спартакович
СГСГ2025-06-17 15:11:55
Добрий день. Надані вами документи, а саме заява про настання події від 16.06.2025 свідчить, що 13.06.2025 ви, керуючи автомобілем Mazda3, допустили зіткнення з автомобілем Mitsubishi Lancer. Відповідно до пп. 12.1.1.2. п. 12.1. частини 2 Договору, програми «Легке КАСКО: опція «2» - передбачає страхування за страховим ризиком «ДТП без вини» («Пряме врегулювання»). Страховий ризик «ДТП без вини» («Пряме врегулювання») - зіткнення ТЗ з іншим (іншими) механічним (-и) транспортним (-и) засобом (-ми) та/або причепом (-ами), при якому відсутня повністю вина при ДТП особи, яка керувала ТЗ під час цього зіткнення. Згідно з повідомленням про дорожньо-транспортну пригоду від 13.06.2025, зазначена подія сталася внаслідок порушення вами Правил дорожнього руху України, що стало причиною пошкодження вашого автомобіля Mazda3. Отже, в даному випадку «Опція «2» не спрацювала. Відповідно до пп. 23.2.11. п. 23.2. Розділу 23 Частини 2 Договору, до страхових випадків не відносяться та виплати страхового відшкодування не здійснюються, якщо збиток настав опосередковано або внаслідок: будь-яких збитків в результаті будь-яких інших подій, що не викликані настанням страхового ризику, який застраховано за цим Договором відповідно до обраної Програми страхування (Опції). Таким чином, керуючись Законом, а також пп. 23.2.11. Договору, АТ «СГ «ТАС» (приватне), на жаль, не може визнати вказану подію страховим випадком. З повагою СГ «ТАС»
Відгук успішно відредаговано