Мінфін - Курси валют України

Встановити

Медична страховка ТАС

1/5
adeika2024-06-10 00:58:22
О 2024 вперше придбав страховку ТАС. До цього укладав договір з іншими компаніями. Можу сказати що дуже розчарований у виборі. У суботу отримав травму і попросив записати мене до травматолога. Десь за 1-2 години зателефонувала координатор ТАС і повідомила що вона може записати мене до травматолога за 2 дні на понеділок, або ТАС великодушно готов прогарантувати мені безкоштовну медичну допомогу у державній лікарні (сарказм). На моє питання чи можу я спробувати знайти собі лікаря і записатись самостійно мені відповіли: «Так». Вже за 5 хвилин я знайшов собі лікаря у лікарні яка має договір с ТАС. Записався на найближчий час. Зателефонував у ТАС і попросив гарантувати мій прийом. Мені пообіцяли зателефонувати за кілька хвилин. Коли я вже був у лікарні, я знов зателефонував у ТАС і попросив гарантувати візит. На що получив відмову. З таким формулюванням відмови я зіштовхнувся вперше — Ми вам відмовляємо через те що ви самі записались до лікаря! Якоби за умовами договору я не маю права самостійно записуватись до лікаря, якщо бажаю отримати гарантію свого візиту. На той час я вже перебував під кабінетом лікаря і координатор почав переконувати мене піти з лікарні, а вони усе організують, але не у Добробуті. На моє питання як же вони організують мені прийом сьогодні, якщо лише 40 хвилин назад переконували що у вихідні дні це не можливо? З'ясувалось що усе можливо треба тільки піти з Добробуту. За 1 годину мене обманули двічі — спочатку що немає лікарів, потім що прогарантують візит. Ще раз бути обманутим бажання не було. Тому пішов на прийом, сам сплатив за лікаря, рентген, а ось фастум гель мені страхова прогарантувала.
ТАС перша страхова яка не дозволяє самостійно записатися до потрібного вам лікаря. Лікарів для вас вони шукають як умова дешевше, а не найближче до вас чи за вашим бажанням, тому будьте готові багато мандрувати по закутках маленьких лікарень.
Страхова група «ТАС»
10 июня 2024, 9:09
Добрий день.
Повідомте, будь ласка, номер свого договору страхування. Це дозволить ідентифікувати вас як клієнта та, розібравшись в ситуації, надати відповідь по суті висловлених претензій.
З повагою, СГ «ТАС»

Коментарі до відгуку - 4

adeikaadeika2024-06-10 09:26:57
На коментар зреагували оперативно. А чи є можливість так само оперативно відповісти на просте запитання? Чи має клієнт право самостійно записатись до лікаря у лікарню з якою ви маєте договір і сподіватись на компенсацію?
СГСГ2024-06-10 10:43:51
Аби ми мали можливість відповісти на всі питання стосовно умов договору страхування, маємо принаймні знати його номер або ПІБ застрахованої особи. Повідомте, будь ласка, відповідні дані, аби мали можливість розібратися в ситуації та надати відповідь по суті.
natashaGranatashaGra2024-06-10 12:11:19
Ситуация не в пользу страховой, с травмой клиент должен уйти почти с приема врача не получив помощи. На вашем месте наверное надо проконсультироваться с юристом
natashaGranatashaGra2024-06-21 12:27:58
Заметили- страховая просто отморозилась при ответе на простой вопрос. Не такой простой вопрос оказался
Відгук успішно відредаговано