Мінфін - Курси валют України

Встановити

Не раджу нікому

1/5
Вариант2024-03-19 22:51:43
Поганий сервіс, затягування оцінки збитків, мізерні виплати. В цілому враження суцільної некомпетентності працівників.
Страхова група «ТАС»
20 марта 2024, 10:00
Добрий день.
Аби ми мали можливість розібратися в ситуації та надати відповідь по суті висловлених претензій, повідомте, будь ласка, номер договору страхування та/або страхової справи чи інші дані, за якими ми можемо ідентифікувати вас як отримувача страхового відшкодування.
З повагою. СГ «ТАС»

Коментарі до відгуку - 2

СГСГ2024-04-01 13:46:37
Добрий день.
Оцінка збитку здійснюється страховиком у відповідності з нормами, визначеними законодавством. Зокрема, згідно з п. 36.2 ст.36 Закону «Про ОСЦПВ» «…Страховик має право здійснювати виплати без проведення експертизи, якщо за результатами проведеного ним огляду пошкодженого майна страховик і потерпілий досягли згоди про розмір відшкодування і не наполягають на проведенні оцінки, експертизи пошкодженого майна». Оскільки між страховиком та вами як постраждалою особою не було досягнуто згоди про розмір відшкодування, страховиком було замовлено експертизу. Станом на сьогодні її погоджено. Для ухвалення рішення від вас як від постраждалої особи очікуємо заяву на виплату страхового відшкодування.
18.03.2024 року нашим співробітником вам було повідомлено суму матеріального збитку, прораховану страховою компанією із застосуванням відповідним чином сертифікованого в Україні програмного забезпечення на підставі методики товарознавчої експертизи та оцінки колісних транспортних засобів. Відповідно 27.03.2024 березня вам повідомлено суму збитку, яка прорахована експертом. З повагою, СГ «ТАС»
Відгук успішно відредаговано